“Άσσος” με τα όλα του για τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου πήρε την νίκη κόντρα στην Δόξα Ραχούλας με σκορ 3-2 στην έδρα του στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.
Έτσι οι γαλάζιοι έφτασαν τους 26 πόντους και βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όλα τα τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος με το μοναδικό αξιοσημείωτο του πρώτου μέρους να είναι η απευθείας κόκκινη κάρτα που είδε ο Αγγελάκης στο 30ο λεπτό έπειτα από διαπληκτισμό με τον Τσακαβίτη, με τον παίκτη της Ραχούλας να ακολουθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα πέντε λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Δημήτρης Τσούλης στο 50ο λεπτό βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έπειτα από αντεπίθεση και με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο ακριβώς, όμως οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Μανταλιάς με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ραχούλας για το 2-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά σε ακόμη ένα τέρμα όταν έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι.

Εν τέλει στο 70′ ο Δημήτρης Τσούλης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά, στέλνοντας έτσι την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είδε το πλασέ του να βρίσκει το δοκάρι των φιλοξενούμενων στερόντας έτσι το χατ τρικ από τον επιθετικό μέσο των γαλάζιων.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 όταν έπειτα από κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή ο Μπουλούτσος προσπάθησε να διώξει με τάκλιν όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδος του και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Λελεντζής Στ, Λελεντζής Θ. (60′ Ασλανίδης), Κατσικόπουλος, Μπουλούτσος, Κόκκαλης, Καπετάνος Χρ., Μανταλιάς, Αγγελάκης, Τσούλης Δ., Σίσκος.