Ήττα για την Αναγέννηση από τον Παναγροτικό

Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε η Αναγέννηση Φαρσάλων στην έδρα της από τον Παναγροτικό Νίκαιας, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΛ. Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα η Νίκαια παρέμεινε σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης δυο βαθμούς πίσω από τον Προμηθέα με 62 βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση στην 5η θέση με 38 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες. Αρχικά την πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 28’ με κεφαλιά του Σώμου, η οποία πέρασε μόλις άουτ.

Στη συνέχεια η Αναγέννηση είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες ώστε να ανοίξει το σκορ με τον Κώστα Ζαγκανά, ο οποίος βρέθηκε δύο φορές τετ α τετ στο 42’ και στο 45’ απέναντι στο Χαβίλα, αλλά τελικώς δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 60’ ο Γκατζούλης έπειτα από μακρινό χτύπημα φάουλ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παλαμίδα όπως πήγε να μπλοκάρει την μπάλα η οποία αναπήδησε και ο Παναγροτικός άνοιξε το σκορ 0-1.

Στο 62’  ο Ξιώνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι. Στο 70’  τετ α τετ του  Σώμου ο Παλαμίδας αποκρούει ενστικτωδώς.

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης τετ α τετ αποκρούει ξανά ο Παλαμίδας στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης διπλασιάζει τα τέρματα. Στο 75’ τετ α τετ του Κούμρια αποκρούει ο Χαβίλας. Στο 80’  ο Καραφέριας βρέθηκε μόνος του στην επίθεση και έκανε το 0-3. Στο 87’ η Αναγέννηση είχε την ευκαιρία να μειώσει με σουτ του Γιαχνή από καλή θέση το οποίο πέρασε μόλις άουτ από την συμβολή των δοκών.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Παλάμίδας, Αγγελακόπουλος, Μπουλάρι, Αρβανιτοζήσης, Πατσιούρας, Μουτκανάς, Ζαγκανάς Χρ.(78′ λτ Θεοχαρόπουλος), Κούμρια, Κουκουτής(68′ Μαλέσκα), Ζαγκανάς Κ., Γιαχνής

Παναγροτικός Νίκαιας: Χαβίλας, Γεωργόπουλος (58′ Καραφέριας), Πανδρεμένος, Σουπεκιώτης, Κατσάβας, (78′ Πουρτσίδης), Παπακώστας, Σώμος, Ξιώνης, Γκατζούλης (68′  Γουμενόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Σακελλαρίου(63′ Ψαρούλης)