Βαριά ήττα για την Δόξα

Την ήττα γνώρισε η Δόξα Υπέρεια κόντρα στον Παναγροτικό Νίκαιας, με σκορ 1-5 στην έδρα της.  Με αυτή την νίκη ο Παναγροτικός έφτασε τους 50 βαθμούς δύο λιγότερους από τον Προμηθέα Λάρισας, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, ενώ η ομάδα της Δόξας βρίσκεται στην 8η θέση με 24 βαθμούς.

Η Δόξα πήρε κεφάλι στο σκορ συγκεκριμένα στο 50′ με κεφαλιά ο Θανάσης Δημητρίου μετά από σέντρα του Καλφόγλου, πέτυχε το 1 – 0 της Δόξας, με τους γηπεδούχους να μένουν με αριθμητικό μειονέκτημα στο 60′ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κερμελίδη.

Σε εκείνο το σημείο η ομάδα της Νίκαιας ξύπνησε και στο 68′  σημείωσε το 1 – 1 ο Λέανδρος Γκατζούλης με σουτ μέσα από τη περιοχή, ενώ στο 73′ μετά από σέντρα του Καραφέρια και πλασέ του Σώκου το ματς γύρισε προς την μεριά του Παναγροτικού με 1-2.

Στο 78′ από θέση τετ – α – τετ ο Καραφέριας έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενουμένους, ενώ στο 83′ ο Λέανδρος Γκατζούλης με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Το τελικό 5 – 1 διαμόρφωσε στο 88′ ο Ξιώνης με πλασέ από σέντρα του Καραφέρια.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιουτσιούμης): Σκαντζούρης, Δημητρίου Απ. (85′ Τσιούρης Ν.), Τραμπάκουλος, Ευθυμιάδης, Τσακουρίδης, Τσιούρης Γ. (80′ Τσούνι), Πολύζος (87′ Γκέτσι), Καλφόγλου, Κερμελίδης, Γκατζόγιας, Γεωργουλόπουλος (46′ Δημητρίου Αθ.).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Χαβίλας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης (75′ Πουρτσίδης), Σουπεκιώτης, Πανδρεμένος (60′ Καραφέριας), Σακελλαρίου, Σώκος, Ξιώνης, Γκατζούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ντουρουντάκης (35′ λ.τ. Κατσάβας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Χασιώτης, Τέγος Δ.