Τρίποντο που τον κρατάει στο “κόλπο”, πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων με μπροστάρη τον αρχηγό του Τάκη Αντωνιάδη, έκαμψε την αντίσταση του Αγίου Γεωργίου με σκορ 1-3, έφτασε τους 25 βαθμούς στον πρώτο όμιλο της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας και πλέον μπήκε για τα καλά στο… “κόλπο” της διεκδίκησης τόσο της τρίτης θέσης καθώς βρίσκεται στο -2 από την Θύελλα Βασιλί την οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας την ερχόμενη αγωνιστική, τόσο και για την δεύτερη θέση καθώς βρίσκεται στο -3 από την Νίκη Κρήνης.

Στα της αναμέτρησης οι ροσονέρι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 13′ με όμορφο σουτ στην κίνηση του Τάκη Αντωνιάδη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα και στο 25′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια εκ νέου, όταν ο Μπασδάνης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Βασίλη Τσιανάκα πίεσαν εκ νέου ώστε να πάρουν το προβάδισμα και πέντε λεπτά αργότερα κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν ο Άγγελος Τασιόπουλος με ψύχραιμο κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγίου Γεωργίου για δεύτερη φορά.

Το τελικό 1-3 πέτυχε με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ ο Αντωνιάδης στο 40′, όταν κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από τα 30 μέτρα στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές καλές στιγμές δίχως όμως να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα με το 1-3 να παραμένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.
Σύσσωμη η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Αγίου Γεωργίου για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Ένωση Αγίου Γεωργίου(Νίκος Τρίγκας): Γούσιας, Καραλόπουλος, Μπάφας, Καρακώστας Απ., Μπανιάς, Σακελλαρίου, Νταλίπης, Καρακώστας Β., Μπασδάνης, Καρακώστας Μιχ.(10′ λτ Τάτσης), Μπιζούλας(25′ λτ Θλιβερός)

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Κυριάκου, Στεφανίδης (46′ Ντίνος Τασιόπουλος), Μακρυγιάννης, Αντωνιάδης, Ζαχόπουλος, Πέτσας, Αναγνώστου (60′ Σδράλης), Νασιούλας, Κουτσόπουλος, Τασιόπουλος Αγγ.