Ματσάρα στο Βασιλί με ισοπαλία “Χ”αρακτήρα για την Νίκη!

Το σούπερ ντέρμπι της ανόδου στον πρώτο όμιλο της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας ανάμεσα στην Θύελλα Βασιλί και την Νίκη Κρήνης τα είχε όλα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με την ολοκλήρωση των ενενήντα λεπτών ενώ στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και να πάρουν βαθμό χρυσάφι με σκορ 2-2.

Έτσι η Νίκη παρέμεινε στην δεύτερη θέση έχοντας πλέον 28 βαθμούς ενώ η Θύελλα βρίσκεται έναν βαθμό πίσω και στην τρίτη θέση, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Το πρώτο μέρος δεν προμήνυε με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε καθώς οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν καθ’όλη την διάρκεια του, με μοναδική καλή στιγμή ένα γυριστό πλασέ του Αρβανιτοζήση το οποίο κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Μάκη Βαρσάμη έδωσε άλλον αέρα στην επιθετική γραμμή των γηπεδούχων, και έτσι στο 60′ ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής κατάφερε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να ανοίξει το σκορ, όταν έπειτα από αναταραχή στην άμυνα των φιλοξενούμενων πλάσαρε εύστοχα από κοντά τον Παπαδόπουλο.

Αυτό το γκολ ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να πιέσουν για την ισοφάριση και έχασαν κάποιες καλές στιγμές με την εκτέλεση φάουλ του Τζερεμέ από πολύ καλή θέση, να περνάει άουτ, ενώ οι προσπάθειες των Θοδωρή Μαργαριτόπουλου και Χρήστου Τσιανάκα δεν βρήκαν στόχο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων στο 86′ όταν ο Βαρσάμης έκανε πολύ όμορφη ατομική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους, έσπασε την μπάλα στον Ακρίβο, αυτός δεν την βρήκε καλά με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Καραγιάννη ο οποίος με ψυχραιμία την έστειλε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για δεύτερη φορά.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν όλα τα χαρτιά τους στα εναπομείναντα λεπτά και… δικαιώθηκαν.
Αρχικά στο 90′ ο Μαργαριτόπουλος με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Χριστοδούλου ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει και έτσι η Νίκη κατάφερε να μειώσει σε 2-1.

Στην τελευταία φάση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ όμορφη ομαδική συνεργασία, η άμυνα της Θύελλας ολιγώρησε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στον Χρήστο Τσιανάκα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ να την στείλει στα δίχτυα της Θύελλας για δεύτερη φορά μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η ομάδα της Θύελλας Βασιλί έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καραγιάννη τόσο στο πειθαρχικό κομμάτι στο β ημίχρονο όσο και για το γεγονός σύμφωνα με τους ανθρώπους της Θύελλας οτι κράτησε πολλά λεπτά καθυστερήσεις (συγκεκριμένα 7 λεπτά).

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Γιώργος Αλεξίου): Χριστοδούλου, Λιτσόπουλος, Μπόγκας Θεόδωρος, Μπόγκας Θεόδωρος, Τσιάμπας, Τριανταφύλλου, Κούρο, Αλεξίου (80′ Ακρίβος), Αρβανιτοζήσης (85′ Βαΐτσης Ρ.), Καραγιάννης (58′ Βαρσάμης).

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαδόπουλος, Αλεξανδράκης, Βάτσικας (82′ Γακόπουλος), Ζησόπουλος, Νταφόπουλος Α., Μαργαριτόπουλος, Πετρόπουλος (88′ Διαμαντής), Τσιανάκας Σ., Τσιάρας, Τσανάκας Χρ., Σελήνης (72′ Τζερεμές)

Τριπλέτα: Καραγιάννης, Τάνας, Σκυβαλίδας