Επίσκεψη του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου στο Δημαρχείο Φαρσάλων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Φαρσάλων πραγματοποίησε την Τετάρτη (27/03)  η νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Πιτσάβα και τα μέλη του Δ.Σ. κα. Αθανασία Παναγιώτου, κ. Ηλία Γιαννολόπουλο, κα. Γεωργία Μπελιώκα, κ. Θοδωρή Χατζημήτρο, κ. Ιωάννη Τσούλη και κα. Κατερίνα Αργυράκη.

Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο. Κατά τη συζήτηση θίχτηκαν θέματα, που απασχολούν την πόλη των Φαρσάλων καθώς και επίκαιρα και φλέγοντα ζητήματα του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

1. Ενημέρωση από το Δήμαρχο για τις ενέργειες και τη λειτουργία της οδού Θέτιδος μετά την αποπεράτωση των εργασιών και τη μονοδρόμηση της οδού , τα προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά λόγω της παράνομης στάθμευσης των αυτοκινήτων.

2. Ενημέρωση από το Δήμαρχο για τις εξελίξεις των εργασιών της Δημοτικής Αρχής στους χώρους : Πύργο Καραμίχου – Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο , Κάστρο Καλλιθέας, Σκοτούσσα κι άλλες προσεχείς δράσεις του Δήμου που πρόκειται να γίνουν με στόχο την επισκεψιμότητα της πόλης .

3. Ενέργειες επίλυσης του προβλήματος του οδοστρώματος στο Φαρσάλων – Λάρισας στο ύψος των Χαλκιάδων , σε σύντομο χρονικό διάστημα για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων .

Επίσης συζητήθηκαν ενέργειες για την αύξηση του τουρισμού που θα έχει άμεσα αποτελέσματα στην αγορά , καθώς ενέργειες προστασίας των καταστημάτων της πόλης και την πάταξη του παραεμπορίου.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, ανταλλάχτηκαν πολλές απόψεις, και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν να υπάρξει κι άλλη συνάντηση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με στόχο τόσο την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής αγοράς όσο και την ανάπτυξη αυτής.