Στοίχημα: Ανταγωνιστικός ο Ερυθρός Αστέρας

 

Με δεδομένο ότι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα «φτωχό», αποτελούμενο κυρίως από διεθνείς αναμετρήσεις και αγώνες μικρότερων εθνικών ομάδων, η προσοχή μας επικεντρώνεται στο μπάσκετ. Συνεχίζεται η δράση στην Ευρωλίγκα, όπου υπάρχει διπλή αγωνιστική μέσα στην εβδομάδα, καθώς οδεύουμε προς το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, ένα εκ των οποίων το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά τα Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο – Βαλένθια.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε στην στην κατηγορία bonus εταιριών όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, καθώς και τα προγράμματα επιβράβευσης προς τους πελάτες τους.

Με το +7.5 των Σέρβων

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας– Φενέρμπαχτσε, στην οποία θα πάμε με το Ερυθρός Αστέρας +7.5 σε απόδοση 1.86. Ο Ερυθρός Αστέρας εναλλάσσει αποτελέσματα στις τελευταίες 8 αγωνιστικές της Ευρωλίγκα (4-4), συμπεριφορά που εξαρτάται απ’ το αν παίζει εντός ή εκτός έδρας. Δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο ανταγωνιστικός την Τρίτη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου ηττήθηκε εύκολα 91-71 και αποκλείστηκε οριστικά απ’ τα πλέι οφ. Είναι αδιάφορος στα τελευταία τρία ματς της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης, τα δύο εκ των οποίων εντός έδρας με Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τελειώνει εκτός έδρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Απ’ την άλλη, η Φενέρ είναι δεύτερη λόγω της χθεσινής ήττας του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ και έχει ουσιαστικά οριστικοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας που μπορεί να το χάσει μόνο αν γίνει μια «τρελή» ισοβαθμία στην οποία θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ. Το ματς δεν έχει κάποιο τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες και σίγουρα θέλει να προστατεύσει το γήπεδο του στο φινάλε της χρονιάς. Με ρίσκο ποντάρουμε στον γηπεδούχο με το πλεονέκτημα των 7.5 πόντων.

Υψηλό σκορ στο Μιλάνο

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Βαλένθια, όπου επιλέγουμε Over 164.5 σε απόδοση 1.93. Πρόκειται για αναμέτρηση με κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν μείνει οριστικά εκτός συνέχειας. Οι Ιταλοί είχαν ορισμένες εκλάμψεις, σημείωσαν μερικές μεγάλες νίκες, όπως το 77-86 εκτός έδρας επί της Χίμκι και το 82-83 εκτός έδρας επί της Μπασκόνια, όμως σε γενικές γραμμές δεν έδειξαν ικανοί να διεκδικήσουν την παρουσία στην οκτάδα. Στον αντίποδα, η σίγουρα πιο ποιοτική Βαλένθια έκανε καλύτερη πορεία, ωστόσο οι τραυματισμοί δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παρουσία στα πλέι οφ. Πάντως, έρχεται απ’ το σπουδαίο 96-88 εντός έδρας επί της Ρεάλ Μαδρίτης! Οποιαδήποτε ομάδα κι αν νικήσει απόψε, δε θα μας προξενήσει έκπληξη, αναμένουμε ελεύθερο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες αφού για αμφότερες τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για τα πρωταθλήματά τους, στην έδρα της Αβελίνο για Αρμάνι και στην έδρα της Ρεάλ για Βαλένθια, είναι πολύ σημαντικότερα. Σοφή επιλογή είναι το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.