Καμμένος: συγκυβέρνηση μέχρι τέλους – “όμηροι” οι δύο στρατιωτικοί

Επιμένει στα περί ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ενώ δηλώνει ότι η συγκυβέρνηση προχωρά με έντιμη δημόσια συμφωνία και θα φθάσει μέχρι το τέλος.

Μιλώντας στην Θεσσαλονίκη, μετά την αθώωσή του για την υπόθεση “λιντσάρετε τον Πάχτα” ο κ. Καμμένος τόνισε για τους Έλληνες στρατιωτικούς ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα, προκειμένου οι Έλληνες όμηροι να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν.

“Η δική μας προσπάθεια θα είναι η χάραξη μιας εθνικής γραμμής. Έχουμε τόσα πολλά να διαφωνήσουμε πολιτικά και δεν είναι ανάγκη να διαφωνήσουμε σε τέτοια υπόθεση” πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Κληθείς να απαντήσει σε ερωτήσει για το Σκοπιανό ο Πάνος Καμμένος μίλησε με θερμά λόγια για τη συνεργασία του με τον πρωθυπουργό και επεσήμανε ότι η συγκυβέρνηση θα φθάσει μέχρι το τέλος.

“Για το όνομα της Μακεδονίας η θέση των ΑΝΕΛ είναι ξεκάθαρη. Δεν δεχόμαστε καμία λύση, που να εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία. Ούτε Βόρεια, ούτε Νότια, ούτε Ανατολική, ούτε Δυτική Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Από εκεί και πέρα είναι σειρά της FYROM, να κάνουν τις συνταγματικές αλλαγές. Η σχέση σε αυτή την συγκυβέρνηση σε όλη αυτή την διαδρομή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν μια έντιμη και και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι. Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος” τόνισε ο κ. Καμμένος σύμφωνα με το thestival.gr.