Φόρος: «Πληρώσαμε τις κακές επιθετικές επιλογές»

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων γνώρισε την εκτός έδρας ήττα στην έδρα των Ίκαρων Σερρών με σκορ 63-54 και ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Χάρης Φόρος στις δηλώσεις του στάθηκε στην κακή επιθετική λειτουργία των μπλε στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου και του τρίτου δεκαλέπτου αλλά και στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των μπλε:

«Ήταν μια δυσκολη αναμέτρηση κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που κάθε λάθος μπορεί να το εκμεταλλευτεί.
Εμείς μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα όμως σε κάποια διαστήματα στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο είχαμε κακές επιθετικές επιλογές με αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων να δημιουργηθεί μια διαφορά υπέρ τους.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο βγάλαμε εγωισμό και αντίδραση προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα όμως οι Ίκαροι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και πήραν την νίκη.
Εμείς συνεχίζουμε έχουμε ένα ακόμη πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της Γέφυρας η οποία παίζει για την παραμονή της και σίγουρα θα είναι ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι.
Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και καμιά ομάδα δεν θα μας χαρίσει τίποτα.
Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας ώστε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στην αναμέτρηση κόντρα στους Ίκαρους και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.