“Εξάσφαιρη” και δεύτερη η Νίκη Κρήνης!

Η Νίκη Κρήνης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την νίκη της Φορτούνα Κουτσόχερου στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας καθώς επικράτησε με σκορ 6-1 του Αγίου Γεωργίου και πέρασε μόνη στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις στροφές πριν το τέλος.

Με αυτό το τρίποντο το συγκρότημα του κ. Τσιάρα έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση όντας έναν βαθμό μπροστά απο την Θύελλα Βασιλί με το τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής να κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την υπόθεση δεύτερη και προνομιούχο θέση.

Η Νίκη Κρήνης επέβαλε από την αρχή της αναμέτρησης τον δικό της ρυθμό όμως κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34′ μετά από σέντρα του Μαργαριτόπουλου Γιάννη και σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι του Κώστα Τσιάρα.

Ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Αλεξανδράκης εκτέλεσε το κόρνερ και Γιάννης Τσανάκας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Η καταιγίδα απο πλευράς Νίκης συνεχίστηκε και τρια λεπτά αργότερα ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά μέσα σε δέκα λεπτά.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Σελήνης πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα όταν δοκίμασε το πόδι του λίγο πιο μπροστά απο τον χώρο του κέντρου και η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι του Γούσια για το 4-0.

Τρια λεπτά αργότερα ο Τζερεμές έκανε όμορφη ατομική ενέργεια έσπασε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Γακόπουλο και αυτός με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 5-1 με τον Βασίλη Καρακώστα.

Το τελικό 6-1 σημείωσε ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος στο 80′ με πλασέ προ κενής εστίας έπειτα απο ασσίστ του Χρήστου Τσανάκα σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η Νίκη έχασε πολλές καλές στιγμές με τους Μαργαριτόπουλο Θοδωρή, Μαργαριτόπουλο Γιάννη, Πετρόπουλο, Τσανάκα Γιάννη και Τσιάρα ο οποίος είχε και δοκάρι στο 24′.

Οι Συνθέσεις

Ένωση Αγίου Γεωργίου (Τρίγκας): Γούσιας, Καραλόπουλος, Μπάφας, Καρακώστας Απ., Μπανιάς(Καρακώστας), Σακελλαρίου, Μπασδάνης, Νταλίπης, Τάτσης, Μπιζούλας(45’ Θλιβερός), Καρακώστας Β.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαδόπουλος, Αλεξανδράκης, Βάτσικας (68′ Μορφογιάννης), Ζησόπουλος, Νταφόπουλος (58′ Τσανάκας Χ), Μαργαριτόπουλος Θ. Πετρόπουλος (60′ Γακόπουλος), Τσανάκας Γ., Τσιάρας, Μαργαριτόπουλος Γ.(65′ Τζερεμές), Σελήνης