Ήταν ανώτερος συμβιβάστηκε με τον βαθμό

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Άρη Διλόφου με την ομάδα της Ανθούπολης το οποίο διεξήχθη στο Δίλοφο Φαρσάλων.

Έτσι ο Άρης έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να χάνουν κάποιες καλές στιγμές με τους Ρεντινόπουλο, Καρακώστα και Σουλιώτη.

Η καλύτερη ευκαιρία του Άρη για το πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 30′ όταν ο Ρεντινόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον τερματοφύλακα της Ανθούπολης να διώχνει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 55′, με τους γηπεδούχους να έχουν όμως άμεση απάντηση καθώς δέκα λεπτά αργότερα ο Ρεντινόπουλος με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε αυτή την φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ισοφάρισε για το συγκρότημα του κ. Ρόφαλη.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ολική ανατροπή όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Δημουλάς (55′ λ.τ Καραχάλιας), Μπανιάς, Σακελλαρίου, Χαμορούσος, Σουλιώτης, Φουστάνας, Ξυνογαλάς, Ρεντινόπουλος, Καρακώστας, Συργκάνης

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β. Δημόπουλος): Καραφέρης, Βλησαρούλης, Κυπαρίσσης, Αργυρούλης, Καφανέλης, Τσιότσικας, Αναγνώστης, Κολαξής, Σκορδίλης, Δημόπουλος, Παυλίδης.

Έπαιξαν και οι: Καρατζούκος, Χατζής.