Έβαλαν βενζίνη με κλεμμένη πιστωτική – Συνελήφθη ο ένας αναζητείται ο συνεργός

Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και συνελήφθη ως δράστης, χθες (16-03-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 32χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, ο 32χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, κινούμενοι με επιβατικό αυτοκίνητο, πραγματοποίησαν συναλλαγή σε πρατήριο υγρών καυσίμων χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα, η οποία, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρεθεί από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι, τις βραδινές ώρες (15/16-03-2018), ο 32χρονος μαζί με τον συνεργό του διέρρηξαν τέσσερα σταθμευμένα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους την προαναφερόμενη πιστωτική κάρτα, μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.