“Αεράτο” διπλό για την Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Φαρσάλων επέστρεψε στις νίκες στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Δόξα Υπέρειας την οποία και κέρδισε με σκορ 0-2. Έτσι η Αναγέννηση έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση ενώ η Δόξα Υπέρειας παρέμεινε στους 24 βαθμούς και την 8η θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Λίγο πριν ξεκινήσει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Δόξα Υπέρειας και την Αναγέννηση Φαρσάλων σηκώθηκε ισχυρός αέρας, τον οποίο στο πρώτο μέρος είχαν σύμμαχο οι φιλοξενούμενοι κάτι το οποίο κατάφεραν να εκμεταλλευτούν με το καλημέρα του αγώνα όταν στο 3′ ο Κώστας Ζαγγανάς έκανε την σέντρα και ο αδερφός του Χρήστος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε να επηρεάστηκαν από τον ισχυρό κόντρα άνεμο που είχαν και δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί.

Από την άλλη η ομάδα της Αναγέννησης εκμεταλλεύτηκε αυτή την υπεροχή και είχε κι άλλες ευκαιρίες κυρίως με τους Ζαγγανά Χρ, Πατσιούρα και Κούμρια.

Στην επανάληψη ο αέρας κόπασε και δεν βοήθησε τους γηπεδούχους οι οποίοι όμως προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πιέσουν για την ισοφάριση.

Στο 60′ έχασαν μια πολύ καλή στιγμή όταν ο Ευθυμιάδης εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ με την μπάλα να βρίσκει την επάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Δυο λεπτά αργότερα στο 62’ έπειτα από ολιγωρία της άμυνας και όμορφο συνδυασμό των Γιαχνή και Κούμρια, ο πρώτος έκανε όμορφη σέντρα και ο Κούμρια με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για δεύτερη φορά.

Στη συνέχεια η ομάδα της Δόξας προσπάθησε να μειώσει και έχασε αρκετές ευκαιρίες με κύριες στιγμές το τετ-α-τετ του Πολύζου και ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Γκατζόγια τα οποία όμως κατέληξαν μόλις άουτ και έτσι παρέμεινε το 0-2 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είχαμε τον τραυματισμό του διαιτητή κ. Μπουριζίκα και ανέλαβε το παιχνίδι να το διευθύνει από το 60’ και μετά ο κ. Καραμπούλας.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Σκαντζούρης, Τσιούρης Γ.(70′ λτ Γεωργόπουλος), Τσιούρης Ν., Ευθυμιάδης, Δημητρίου Απ., Τσούνι, Πολύζος, Βαλτέρι, Κερμελίδης, Γκατζόγιας, Καλφόγλου

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Β., Μαλέσκα, Μπουλάρι, Αρβανιτοζήσης, Ρούμπας, Πατσιούρας, Κουκουτής(80′ Θεοχαρόπουλος), Μουτκανάς, Χρ. Ζαγκανάς (46′ Γιαχνής), Ζαγκανάς Κ.(88′ Σακκάς), Κούμρια