Βασίλεψε ο Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κοινότητας Ευυδρίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σάββατο 3 Μαρτίου ο επιμορφωτικός εκπολιτιστικός σύλλογος κοινότητας Ευυδρίου στο καφέ μπαρ μύλος του Κώστα Γκουντόπουλου στο μικρό Ευύδριο Φαρσάλων.

Ο κόσμος γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το διοικητικό συμβούλιο μεταξύ άλλων ανέφερε οτι ο σύλλογος λειτουργεί ως θεματοφύλακας του πολιτισμού έχοντας ως στόχο τη διατήρηση και τη διάδοση του τοπικού μας πολιτισμού επίσης λειτουργεί και ως κινητήριος μοχλός της τοπικής ανάπτυξης των χωριών μας.

Ο σύλλογος ευχαριστεί το κόσμο που παρευρέθηκε στην βραδιά αυτή και ανακοινώνει οτι η 11η γιορτή ΣΤΑΡΙΟΥ φέτος θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουνίου στο μεγάλο Ευύδριο Φαρσάλων και οι ετοιμασίες για την διοργάνωση της έχουν ξεκινήσει.

Επίσης ανακοινώνεται οτι οι εκλογές του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν τη Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 11 – 14:00 στα γραφεία του συλλόγου στο Μικρό Ευύδριο Φαρσάλων

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Γιαχνής, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ευυδρίου Τσιτσικλής Σπύρος, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φίλοι του συλλόγου.