Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο 1ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας. Περισσότεροι από 600 αθλητές επισκέφτηκαν το χωριό και έτρεξαν και στα τρία αγωνίσματα ενώ παράλληλα προσέφεραν όλο το ποσό των 5 ευρώ της συμμετοχής τους στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Λάρισας.Οι αθλητές ήρθαν από όλη τη Θεσσαλία αλλά και πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Λαμία. Ο Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου είναι ένας αγώνας που στόχο έχει την κοινωνική προσφορά αλλά και την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της περιοχής.

Οι νικητές του αγώνα των 11 χλμ ήταν οι Καγιάννης Σωκράτης (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομου Λάρισας) και Ντικούδης Χρήστος (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας), ο Νικολάου Απόστολος και Μπέλτσιος Γεώργιος (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας). Οι νικήτριες των 11 χλμ ήταν οι Μαγρίζου Τζουλιάνα (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας), Τραικου Αθηνά (Νίκαια Λάρισας) και Κατσιγιάννη Ζωή (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας).

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα, η Τοπική Κοινότητα Κραννώνα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Κιλελέρ και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας.