Με επιτυχία η 1η Έκθεση Τοπικών προϊόντων του Εμπορικού με τον Σύλλογο Φαρσαλινών της Αθήνας «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Έκθεση Τοπικών προϊόντων  με διοργανωτή τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φαρσαλινών της Αθήνας «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ»  και τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Λάρισας, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα.

Στην Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια  εκδήλωσης του συλλόγου «Πολυδάμας» ,  συμμετείχαν 14 παραγωγοί της ευρύτερης περιοχής Φαρσάλων,   και έδωσαν την ευκαιρία  στους Φαρσαλινούς της Αθήνας, να γευτούν τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα της περιοχής απ΄όπου κατάγονται.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ.  Καραχάλιος Άρης , ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Μπαμπανίκας Δημήτρης και ο Δημοτικός  Σύμβουλος κ. Παπαγεωργίου Λάκης.


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Συλλόγου της Αθήνας ΠΟΛΥΔΑΜΑ για την εγκάρδια φιλοξενία , και το Επιμελητήριο Λάρισας για τη σημαντική συνδρομή του στην 1η προωθητική ενέργεια του συλλόγου για τα τοπικά προϊόντα.

Επίσης  ευχαριστεί τους  παραγωγούς :

Άρτεμις Δημητρακοπούλου (ζυμαρικά)
Μυργιώτη Ηλιάδα (οικοτεχνία)
Αγγελακοπούλου- Γιαννούλα  Ιωάννα (μέλι)
Κτήμα Στράτου (κρασί – τσίπουρο)
Κτήματα οικογένειας Γιωτόπουλου (φιστίκια)
Γούναρη Χρήστο ( χαλβάς Φαρσάλων )
Κωνσταντάκη Μανώλη (όσπρια)
Γκουντόπουλο Γρηγόρη (χυμός ροδιού)
Στράτου Αναστασία -Αλεξίου Αλέκο (φιστίκια – αμύγδαλα -μέλι)
Βούλγαρη Βασίλειο(φιστίκι αράπικο-φιστικοβούτυρο)
Οικογένεια Κυρίτση (όσπρια)
Καλκαντέρα Μαρία (μέλι)
Ζαχαροπλαστείο Κυρίτση (γλυκά κουταλιού – λικέρ)
Αργυράκη Αθανάσιο (Βιοτεχνία αλλαντικών), για την συμμετοχή τους , επισημαίνοντας ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες προώθησης και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων στο μέλλον ώστε να  γίνουν ευρέως γνωστά σε όλη η Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος ευχαριστεί:

Το Κρεοπωλείο Χατζημήτρου  «ΕΚ Φαρσάλων» για την χορηγία των κρεάτων  στην λαχειοφόρο της εκδήλωσης , τον Αργυράκη Αθανάσιο για τη προσφορά των αλλαντικών στο μενού της εκδήλωσης, τον Δήμαρχο Φαρσάλων για τη προσφορά του χαλβά στο μενού της εκδήλωσης και το Τουριστικό Γραφείο «Naselos Travel » για την ασφαλή μετακίνηση των παραγωγών.