Το αγωνιστικό καλεντάρι (03-04/03)

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λάρισας καθώς κανείς όμιλος από καμιά κατηγορία δεν έχει ρεπό και καιρού επιτρέποντος αναμένεται να διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις.

Αρχικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Μαυροβουνίου, επιστρέφει στην έδρα του ώστε να αντιμετωπίσει την Ένωση Μελίας στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν 35 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση όντας τέσσερις βαθμούς πίσω από την προνομιούχο πεντάδα.

Α1 ΕΠΣΛ – (03/03) – 15:30

Ολυμπιακός Αμπελιάς – Ένωσις Μελίας

Αναγέννηση Καλοχωρίου – Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

ΑΟ Ελευθερών – Ακαδημία Τυρνάβου

ΑΕ Κιλελέρ – Αμπελωνιακός

Όλυμπος Γόννων – ΑΟ Μαυροβουνίου

ΑΟ Αμπελοκήπων – Φιλοκτήτης Μελιβοίας

Νεάπολη Λάρισας – Αστήρ Μελισσοχωρίου

Αστέρας Τυρνάβου 2010 – Αετός Μακρυχωρίου 0-3 (α.α.)

Στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας αυτή την αγωνιστική υπάρχουν πολλά παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν πολλά αναφορικά με την πορεία σε αυτό το αμφίρροπο και δύσκολο πρωτάθλημα.

Αρχικά η τέταρτη της βαθμολογίας Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες αρχικά στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς και μετέπειτα στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με την Χαραυγή πλέον μετράει 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του πρώτου ομίλου, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον τρίτο της βαθμολογίας με 32 βαθμούς Ιπποκράτη Λάρισας με σκοπό το τρίποντο το οποίο θα της επιτρέψει να μειώσει την διαφορά και να παραμείνει σε ανοδική πορεία.

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς τώρα έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων βρίσκεται στην 5η θέση με 27 βαθμούς και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον δεύτερο Προμηθέα ο οποίος έχει 37 πόντους και βρίσκεται στο -2 από τον Παναγροτικό Νίκαιας.

Η Δόξα Υπέρειας η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στην Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων πλέον μετράει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Μάνδρας η οποία βρίσκεται στην 12η θέση με 12 πόντους. Στόχος των αετών είναι η συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Άρης Διλόφου τώρα έπειτα από τις δύο αγωνιστικές χωρίς βαθμό όπου αντιμετώπισε κατά σειρά τον δεύτερο της βαθμολογίας Προμηθέα και την πρώτη Νίκαια, αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Χαραυγής, σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην 9η θέση με 18 βαθμούς και η ομάδα της Χαραυγής βρίσκεται στην 13η θέση με 4 πόντους.
Τέλος ο ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Χαραυγή βρίσκεται στην 11η θέση με 14 βαθμούς αντιμετωπίζει στο βοηθητικό γήπεδο των Φαρσάλων την ομάδα της Ακαδημίας του Αχιλλέα Φαρσάλων η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Δόξα Υπέρειας και βρίσκεται στην 12η θέση με 3 βαθμούς.

Σάββατο 3 Μαρτίου – 15:30

Α.Ε.Σ. Χαραυγή – Άρης Διλόφου

Κυριακή 4 Μαρτίου – 15:30

Ιπποκράτης – Αναγέννηση Φαρσάλων

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας – Ατρόμητος Βαμβακούς

Δόξα Ραχούλας – Αναγέννηση Ζαππείου

Παναγροτικός Νίκαιας – Ανθούπολη

Δόξα Υπέρειας – Α.Ε. Μάνδρας 2016

Ακαδημία Αχιλλέως – ΑΟ Ναρθακίου

Τέλος στον πρώτο όμιλο της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση έπειτα από το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδος.

Η δεύτερη της βαθμολογίας Νίκη Κρήνης η οποία μετράει 24 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Αγίου Θωμά η οποία βρίσκεται στην 4η θέση με 17 πόντους.

Στόχος των ανθρώπων της Νίκης είναι η συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ώστε να παραμείνουν στην πρώτη προνομιούχο δυάδα.

Η τρίτη της βαθμολογίας Θύελλα Βασιλί η οποία μετράει 20 βαθμούς ταξιδεύει στα Μύρα, ώστε να αντιμετωπίσει τον τοπικό Μυραϊκό ο οποίος βρίσκεται στην 7η θέση με 8 πόντους.

Ο πέμπτος της βαθμολογίας Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων μετράει μέχρι στιγμής 16 βαθμούς και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Σταυραετού ο οποίος βρίσκεται στην 9η θέση με -2 πόντους.

Τέλος ο Άγιος Γεώργιος ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση με -1 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μαχητή Τερψιθέας ο οποίος βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς.
Ρεπό έχει η πρωτοπόρος Φορτούνα Κουτσόχερου.

Γ ΕΠΣΛ – (04/03) – 15:30

Άγιος Θωμάς – Νίκη Κρήνης

Μυραϊκός – Θύελλα Βασιλή

Μαχητής Τερψιθέας – Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων

Σταυραετός – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων