Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου. Η Γενική Συνέλευση ορίζεται την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7:00 μμ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα.

Εφόσον όμως μετά από τις παραπάνω Γ.Σ. δεν θα υπάρξει η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία και προς αποφυγή ταλαιπωρίας σας, θα πρέπει να έλθετε στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει οριστικά

στις 6 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 7:00 μμ. στα Γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου  με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων μελών.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής :

1.  Διοικητικός απολογισμός 2017
2.  Οικονομικός απολογισμός 2017
3.  Εγγραφές – Διαγραφές μελών 2017
4.  Ενέργειες για δημιουργία χώρων φόρτωσης – εκ φόρτωσης εμπορευμάτων
5.  Απαλλαγή Απερχόμενου Δ.Σ.
6.  Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη, Διοικητικού Συμβούλιου και Αντιπροσώπων στην  Ο.ΕΜ.Ε. Θεσσαλίας.
7.  Ψηφοφορία για την Εφορευτική Επιτροπή.
8. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις – τοποθετήσεις μελών της Γ. Σ.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 από τις  14:00 έως τις 20:00 το βράδυ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα όργανα του Συλλόγου πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας προς τη Γραμματεία του  Εμπορικού   Επιχειρηματικού Συλλόγου, το αργότερο μέχρι την  Τρίτη 13 Μαρτίου 2018.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη μας και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

Συμμετέχοντας στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές του συλλόγου μας, δημιουργούμε έναν ισχυρό Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο στην πόλη μας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων