Επικράτησε το πρώτο Λύκειο στο ταιμ μπρεικ!

Την νίκη με σκορ 2-1 σετ πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του 1ου Λυκείου Φαρσάλων κόντρα στην ομάδα του 2ου Λυκείου με σκορ 2-1 σετ στο ταιμ μπρεικ και έτσι συνεχίζει στην επόμενη φάση, αντιμετωπίζοντας πλέον ομάδα από την Λάρισα.

Τα κορίτσια του πρώτου μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ, στο “νήμα” με σκορ 25-23 και να πάρουν έτσι το κεφάλι στο σκορ.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα του δευτέρου Λυκείου ισορρόπησε την αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει από αρχή του μια διαφορά και εν τέλει να κατακτήσει το σετ με 25-18.
Το ταιμ μπρεικ ήταν συγκλονιστικό με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, όμως τα κορίτσια του πρώτου έδειξαν περισσότερη ψυχραιμία και κατάφεραν να πάρουν το σετ με 15-13 και εν τέλει την νίκη.

Τα σετ: 25-23, 18-25, 15-13

Οι Συνθέσεις

1ο Λύκειο Φαρσάλων (Καναράς):
Ρένια Μόκκα, Δέσποινα Θεοδοσίου, Κωνσταντίνα Θεοχάρη, Εφηλία Βασιλοπούλου, Ελένη Θεοδώρου, Θωμαή Ράιδου, Δήμητρα Αλτάνη, Τζοάνα Ζαΐμη,Ελπίδα Καλογεροπούλου, Έλενα Αποστολάκη, Εύη Μπεκρή.

2ο Λύκειο Φαρσάλων (Μουτούδης):
Βασιλική Τσουμάνη, Βάσια Μουχτή, Ευαγγελία Θανόπουλου, Ευαγγελία Νασέλου, Χριστίνα Νικολοπούλου, Μαριαντίνα Θεοχαροπούλου, Μαρία Παπαγεωργίου, Καρασσάβα Μαρία, Ελένη Μίχου, Αλεξάνδρα Τσάπια, Σοφία Καλατούδη, Άννα Τσιαμπαλή, Ελένη Τασόκα.