Ξεκίνησε το “Κυνήγι του Κρυμμένου Χαλβαδοκουτιού” στα Φάρσαλα

Στις 11 το πρωί της Κυριακής (18/02) ξεκίνησε η δεύτερη εκδήλωση με τίτλο  «Κυνήγι του Κρυμμένου Χαλβαδοκουτιού» όπου συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Φαρσάλων και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ),  με τους Προσκόπους Φαρσάλων.

Είναι ένα παιχνίδι πόλης, όπου θα διαρκέσει εως τις 2.30 το μεσημέρι, με αφετηρία την πλατεία Δημαρχείου και μετακινήσεις εντός της πόλης των Φαρσάλων, για τις ομάδες που συμμετέχουν με στόχο να βρούνε τα κρυμμένα Χαλβαδοκούτια.

Την έναρξη έδωσαν ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Δερλός και από τους προσκόπους ο κ. Δρόσος.

Οι εκδηλώσεις της Κυριακής κορυφώνονται με την Καρναβαλική Παρέλαση που πραγματοποιείται μετά από 23 χρόνια στην πόλη μας, επιδιώκοντας μια απόδραση από την καθημερινότητα και μια ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες και για όλη την οικογένεια. Στην παρέλαση συμμετέχουν σύλλογοι, επαγγελματικοί φορείς, σχολεία και φυσικά κάτοικοι του Δήμου μας και όχι μόνο, με κύριο θέμα θρύλοι, μύθοι και παραδόσεις του τόπου μας. Στις καλύτερες συμμετοχές θα απονεμηθούν αναμνηστικά έπαθλα και βραβεία. Η παρέλαση των πληρωμάτων γίνεται στην οδό Λαρίσης με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα, με εκκίνηση το χώρο του Πολιτιστικού Πάρκου (κτίριο ΚΑΠΗ) και τερματισμό την Πλατεία Δημαρχείου.