Στοίχημα: Με Νάπολι και δυο Goal/Goal

Κυριακή (18/02) σήμερα και η στοιχηματική δράση κορυφώνεται, καθώς το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, με πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια από το μπασκετικό. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στοBetarades.gr, μπορείτε να δείτε ποια είναι τα νόμιμα καζίνο το 2018.

Εύκολα η Νάπολι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ιταλική Serie A και το παιχνίδι ανάμεσα σε Νάπολι και Σπαλ. Οι “παρτενοπέι” συνεχίζουν να οδηγούν την “κούρσα” του πρωταθλήματος όντας στο +1 από τη Γιουβέντους, μετρούν οκτώ σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος σκοράροντας με τεράστια άνεση και κόντρα στην αδύναμη, Σπαλ, οφείλουν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Η Σπαλ από την πλευρά της είναι στο -4 από τη σωτηρία της, μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της και συνήθως προδίδεται από την κακή αμυντική λειτουργία της, μιας και επιθετικά βρίσκει τακτικά το δρόμο προς τα δίχτυα. Το κίνητρο και η εικόνα των δυο ομάδων μας οδηγούν στην επιλογή του 1 & Over 3,5 σε απόδοση 2.20.

Σκοράρουν αμφότεροι στη Λιβαδειά

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Παναιτωλικός. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 9η και 11η θέση με 25 και 23 βαθμούς αντίστοιχα, είναι κοντά βάσει δυναμικής και στο σημερινό παιχνίδι θα ψάξουν τη νίκη ώστε να εξασφαλιστούν οριστικά και αμετάκλητα. Τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και ο Παναιτωλικός είναι σε θέση να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, το αμφίσκορο δίνεται σε απόδοση 2.20 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Μπορεί το γκολ η Ρίο Άβε

Περνάμε στην Primeira Liga και την κόντρα της Πόρτο με τη Ρίο Άβε. Οι “δράκοι” βρίσκονται στο -1 από την Μπενφίκα έχοντας δυο παιχνίδια λιγότερα, προέρχονται από την εντός έδρας συντριβή με 0-5 από τη Λίβερπουλ και θεωρούμε “δεδομένο” πως θα βρουν τουλάχιστον μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα θέλοντας να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Η Ρίο Άβε από την πλευρά της είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί λίγη από την κούραση και την απογοήτευση της Πόρτο, καθώς έχει σκοράρει στα εννιά τελευταία παιχνίδια της και το ίδιο αναμένουμε να κάνει και σήμερα. ΤοGoal/Goal φαντάζει πιθανό, προσφέρεται σε απόδοση 2.20 και θα το κρατήσουμε.

Με την Μπαρτσελόνα στον τελικό

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Πριν την διακοπή της συνεργασίας με τον Σίτο Αλόνσο, η Μπαρτσελόνα δεν έδειχνε ότι μπορεί να κατακτήσει το κύπελλο, από τη στιγμή που άλλαξε ο προπονητής όμως, η ομάδα παίζει διαφορετικά, παρουσιάζει μεγαλύτερη προσπάθεια στο παρκέ, υπάρχει καλύτερη ψυχολογία και απόψε το βράδυ είναι έτοιμη για έναν θρίαμβο. Φέτος το ζεύγος έχει αναμετρηθεί δύο φορές, στον πρώτο γύρο της ισπανικής λίγκας η Μπαρτσελόνα νίκησε 80-84 στη Μαδρίτη, στον πρώτο γύρο της Euroleague η Ρεάλ νίκησε 87-75 στη Μαδρίτη και απόψε, στην ουδέτερη έδρα του Λας Πάλμας αναμένεται «κλειστό» παιχνίδι με τη νικήτρια να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Η εικόνα λοιπόν της Μπαρτσελόνα στο Final-8 της δίνει δικαίωμα για την κατάκτηση του τίτλου, θα πάμε με την επιλογή Μπαρτσελόνα +4.5 σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.