Ήττα με βολές σε νεκρό χρόνο, στο “θρίλερ” του Αγρινίου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων γνώρισε την ήττα χάρη σε δύο βολές σε νεκρό χρόνο στο Αγρίνιο κόντρα στην τοπική ομάδα με σκορ 67-65 σε ένα παιχνίδι πραγματικό θρίλερ σε όλη την διάρκεια του.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή πολύ κλειστό με την δύναμη να είναι το κυρίαρχο στοιχείο.
Η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 2 πόντους (21-19).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι και η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε το Αγρίνιο μπροστά με 33-31.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μια μικρή υπέρ τους διαφορά και πέρασαν μπροστά με 53-48.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Γυμναστικός μείωσε άμεσα και λίγο πριν την λήξη πέρασε μπροστά με έναν πόντο.
Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση έγινε στο τελευταίο δευτερόλεπτο όταν ο Μουρατίδης πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, ο Σιόλογκας προσπάθησε να τον κόψει, χρεώθηκε με φάουλ κάτι για το οποίο οι άνθρωποι του Γυμναστικού έχουν αμφιβολία, ο Μουρατίδης ευστόχησε και στις δύο βολές σε νεκρό χρόνο και έδωσε το ροζ φύλλο στην ομάδα του.

Τα Δεκάλεπτα: 21-19, 33-31, 53-48, 67-65

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Αγρινίου (Διαμαντάκος): Τασόπουλος 10, Μπερερής 4, Κυριλής Θ. 3, Μουρατίδης 14 (1), Γκρέκας 5, Κυριλής Δ. 6 (2), Τάσσος 8, Κασαμπαλής 8, Μήτσου 6 (1), Σταύρου 2, Ρέντζιος, Τάγκας 1.

Γ.Σ. Φαρσάλων (Πέρκος): Νικολόπουλος 15 (3), Σαββίδης, Αναγνωστόπουλος Χ. 6 (2), Σιόλογκας 17, Αναγνωστόπουλος Γ. 16 (2), Καραδήμας, Μακρής 4, Χαιρετίδης 7 (1), Σινετός, Λιούτας,

Διαιτητές: Δαρλαμήτσος-Κοτσίρης