“Χ”ορτασαν γκολ στο Ναρθάκι

Σε ένα απόλυτα χορταστικό από πλευράς θεάματος και γκολ παιχνίδι ο ΑΟ Ναρθακίου αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 3-3 κόντρα στην Χαραυγή.

Έτσι έπειτα από 15 αγωνιστικές οι γαλάζιοι βρίσκονται στην 11η θέση με 14 βαθμούς, στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 10′ ο Βαρελάς με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα της Χαραυγής και πέτυχε το 1-0.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Βαρελάς έγινε δημιουργός, “έσπασε” την μπάλα στον Θανάση Τσούλη και αυτός με δυνατό σουτ στην κίνηση έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών να κλειδώσουν την υπόθεση νίκη, όμως στο 60′ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παππά και λάθος εκτίμηση του Ατόσογλου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με κοντινή προβολή.

Ενώ ένα τέταρτο αργότερα η Χαραυγή με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 90′ όταν ο Βαρελάς βρήκε όμορφα τον Γιαντσίδη, αυτός έκανε το σουτ και έδωσε το προβάδισμα με 3-2 στον ΑΟΝ.

Στην τελευταία φάση όμως της αναμέτρησης και έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Παππάς με κεφαλιά νίκησε τον Ατόσογλου και έγραψε το 3-3.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Ατόσογλου, Αρσενόπουλος, Λελεντζής, Κατσικόπουλος, Μπουλούτσος, Γιαντσίδης, Μανταλιάς, Τσούλης Θ, Βαρελάς, Αγγελάκης (80′ Ασλανίδης), Μισαηλίδης (65′ Κόκκαλης).