Ο Δήμαρχος Φαρσάλων απαντά στον κ. Σταύρο Πουλαράκη

Έντονη υπήρξε η αντίδραση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιου, που με δήλωσή κατηγόρησε τον παραιτηθέντα σύμβουλο για δειλία και ανεντιμότητα, σημειώνοντας τα εξής:

“Στοιχειώδης αυτοδιοικητική αξιοπρέπεια επιτάσσει η παραίτηση του εν ενεργεία αντιδημάρχου να υποβάλλεται στο Δήμαρχο.  Ούτε το στοιχειώδες δεν τήρησε ο κ. Σταύρος Πουλαράκης, ο οποίος επέλεξε να παραιτηθεί με επιστολές που μοίρασε η σύζυγος του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ), έντυπα και ηλεκτρονικά. Και αφού ολοκλήρωσε το επικοινωνιακό το έργο, εδέησε περί τις 12:00 η ώρα να καταθέσει την ίδια επιστολή στο δημαρχείο, πάντα η σύζυγός του.

Ο ίδιος ουδόλως εμφανίστηκε, άφαντος. Τόση δειλία και απρέπεια! Θεωρώ περιττό να επισημάνω ότι η θητεία του ως αντιδημάρχου ολοκληρώνεται την 28η Φεβρουαρίου 2018, δηλαδή μετά 16 μόλις ημέρες. Οπότε γίνεται αντιληπτός ο λόγος της “πολιτικής διαφωνίας του”. Η παραμονή του ως αντιδήμαρχος μέχρι λήξεως της θητείας της δημοτικής αρχής. Άλλος ένας αναγκαίος κατά την επιθυμία του.

Να ολοκληρώσω λέγοντας ότι στη συνείδηση της Δημοτικής παράταξης μας είναι ήδη διαγραμμένος  από αρχής της θητείας του. Είχε απλώς την ανοχή του δημάρχου να ολοκληρώσει την θητεία του την οποία με απίστευτη δειλία και ανεντιμότητα δεν ετίμησε. Να θυμάται πάντα ότι “την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη όμως κανείς”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νέος αντιδήμαρχος από την 1η Μαρτίου 2018 θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Κυριαζής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων.