Την “σκόρπισε” στους έξι ανέμους!

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς κάνοντας “πάρτι” στο δεύτερο μέρος κατάφερε να “ξεμπουκώσει” κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου την οποία και φιλοδώρησε με έξι τέρματα κερδίζοντας με 6-1.

Έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και βρίσκεται στην 4η θέση με 27 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να παίρνει κεφάλι στο σκορ με την συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού, όταν ο Βόπης κέρδισε πέναλτι από τον Αθανασίου, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάκρης ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιγάρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε καθώς η μπαλα χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Σακελλαρίου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ώστε να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα και εν τέλει στο 27′ ο Θανόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από όμορφη πάσα του Αρσενόπουλου και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα και πάλι στον Ατρόμητο με το 2-1 να παραμένει μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν κέφια και κατάφεραν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.

Αρχικά στο 50′ έπειτα από όμορφο 1-2 του Τασιόπουλου με τον Στεργιόπουλο ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο ακριβώς νίκησε και πάλι τον Πράπα και πέτυχε το 4-1.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Ξυνογαλάς έκανε την σέντρα και ο Βαγγέλης Αρσενόπουλος με ψύχραιμο κοντινό πλασέ πέτυχε το 5-1.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος “σέρβιρε” στον Τασιόπουλο και αυτός έστειλε την μπάλα για έκτη φορά στα δίχτυα του Ζαππείου “γράφοντας” έτσι το 6-1.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς(Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Βασιλόπουλος, Αρσενόπουλος Βασ. (46′ Τασιόπουλος) Γκούνης (67′ Μουτκανάς), Μορφογιάννης, Μακρής, Βόπης, Ξυνογαλάς, Αρσενόπουλος Βαγ. (65′ Παπαδόπουλος), Θανόπουλος, Στεργίοπουλος (70′ Χρόνης).

Αναγέννηση Ζαππείου (Κόντης):Πράπας, Χριστοδούλου, Αθανασίου Β, Φικιππόπουκος Θ, Φωτίου, Τσιγάρας, Φυτιλής, Νικολακούλης, Πανταζής, Καρακίτσιος, Παπανικολάου