Προηγήθηκε…αλλά έμεινε στην ισοπαλία

Η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων προηγήθηκε στην έδρα της Ραχούλας έχασε σπουδαίες ευκαιρίες ώστε να κλειδώσει την υπόθεση νίκη όμως στην τελευταία φάση δέχθηκε την ισοφάριση σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι της Ακαδημίας διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι υπήρχε ξεκάθαρο οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Το συγκρότημα του Αρίστου Παπαγεωργίου μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και στα πρώτα λεπτά ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε δύο φορές απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δίχως όμως να καταφέρει να τον νικήσει.

Εν τέλει στο 25′ ο Γιαννολόπουλος έκανε την κούρσα από τα δεξιά, “έσπασε” την κατάλληλη στιγμή στον Αλμυριώτη, αυτός έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και με κύριο εκφραστή τους τον Παπακωνσταντίνου έφτασαν ακόμη τρεις φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ δίχως όμως ο μεσοεπιθετικός της Ακαδημίας να καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα.

Εν τέλει στο 88′ και έπειτα από ένα γέμισμα ο Παπαγεωργίου τραβήχτηκε από την άμυνα του για να βγάλει σε θέση οφσάιντ τον επιθετικό της Ραχούλας η σημαία του βοηθού έμεινε κάτω και ο επερχόμενος Τσακαβίτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ πέτυχε το τελικό 1-1.

Η Σύνθεση

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Παπαγεωργίου, Ντινιαρόπουλος (89′ Μπατζράμι), Τζιτζιφλής, Γιαννολόπουλος, Δημουλάς Σωκράτης, Δημουλάς Δημήτρης, Βαλαβάνης, Γιαννούλας, Αλμυριώτης (78′ Ζαφειρούλης), Παπακωνσταντίνου (75′ Σουφλέρης)