Ηττήθηκε στην έδρα του πρωτοπόρου ο “λαβωμένος” Άρης Διλόφου

Την ήττα με σκορ 2  – 0 γνώρισε στην έδρα του πρωτοπόρου Προμηθέα ο Άρης Διλόφου.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με αρκετές ελλείψεις.

Έτσι το συγκρότημα του κ. Ρόφαλη παρέμεινε στους 18 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Παϊτέρης, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Πατσιούρα και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ευθυμιάδη.

Δύο τα τέρματα των «γαλάζιων» του Βαγγέλη Στεφανή, έκανε στο 25ο λεπτό ο Παπαδόντας.

Οι Αρσένης και Πότσης συνδυάστηκαν όμορφα και την κατάλληλη στιγμή ο τελευταίος έβγαλε στον Παπαδόντα που αρχικά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι του Ευθυμιάδη όμως στην επαναφορά με πλασέ σκόραρε για το 2 – 0, διαμορφώνοντας από πολύ νωρίς και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν βρουν κενούς χώρους στην αντεπίθεση δίχως όμως να τα καταφέρουν, πλην μιας περίπτωσης όταν ο Χαμορούσος έκανε την πάσα ο Ρεντινόπουλος σούταρε όμως ο αμυντικός του Προμηθέα έιδωξε σε κόρνερ.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Πατσούρας Ν. (65’ Δολμές), Καραχάλιος, Πότσης, Ηλιόπουλος, Σκαφιδάς (80’ Καρκαντζιάς), Πατσιούρας Δ., Αρσένης, Παϊτέρης (65’ Πρισακάρου), Τριτάρης, Παπαδόντας (65’ Κοτρώτσιος).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Δημουλάς, Μπανιάς, Σακελλαρίου, Χαμορούσος, Σουλιώτης, Φουστάνας, Τριανταφύλλου, Λεβέντης, Καραχάλιος, Ρεντινόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σούλης, Δρυστέλλας, Κοντοβασίλης.