Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα

Η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στον ΑΟ Ναρθακίου στο τοπικό ντέρμπι και έτσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Οι “μαυραετοί” με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 17 βαθμούς στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας και βρίσκονται στην 9η θέση ενώ οι γαλάζιοι παρέμειναν στους 13 βαθμούς και την 11η θέση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 10′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσακουρίδη, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πολύζος όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έπειτα από πάσα του Γκατζόγια και ανατράπηκε από τον Ατόσογλου.

Είκοσι λεπτά νωρίτερα ο Τσακουρίδης και πάλι πρόλαβε την έξοδο του Ατόσογλου, τσίμπησε την μπάλα και προ κενής εστίας είχε εύκολο έργο ώστε να διπλασιάσει τόσο τα δικά του τέρματα όσο και της ομάδος του.

Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 85′ ο Γκατζόγιας με ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές καλές στιγμές με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Γκατζόγια το οποίο κέρδισε ο ίδιος έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια.

Ενώ ο Καλφόγλου στο τέλος της αναμέτρησης έστειλε την μπάλα άουτ προ κενής εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές στην αρχή της αναμέτρησης με τους Γιαντσίδη και Αγγελάκη με τον Μωυσίαδη όμως να δηλώνει παρών, ενώ και στην αρχή του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα σουτ του Θανάση Τσούλη και μια κεφαλιά του Γιαντσίδη τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Μωυσίαδης, Τσιούρης, Ευθυμιάδης, Δημητρίου Αποστολής, Τσούνη, Βαλτέρι (65′ Κερμελίδης), Τραμπάκουλος, Καλφόγλου (75′ Τσιούρης Ν), Τσακουρίδης, Γκατζόγιας, Πολύζος (85′ Γεωργολόπουλος)

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Ατόσογλου, Λελεντζής, Αρσενόπουλος, Κατσικόπουλος, Κόκκαλης, Καπετάνος (70′ Σίσκος), Μανταλιάς, Μισαηλίδης, Τσούλης Θ., Γιαντσίδης, Αγγελάκης