“Έσπασαν καρδιές”, ηττήθηκε στο “νήμα” ο Αθλητικός

Σε ένα παιχνίδι που… “έσπασαν καρδιές” μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων γνώρισε την ήττα στην έδρα της Δήμητρας Ευξεινούπολης με σκορ 60-58.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο και η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με τέσσερις πόντους (19-15).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους ναι μεν να έχουν το προβάδισμα όμως ο Αθλητικός είχε πάντα επαφή με το σκορ και η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 35-31.

Στο τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 11-15 οι δύο ομάδες ήταν στην απόλυτη ισοπαλία (46-46).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Αθλητικός μπήκε πολύ καλύτερα στο παρκέ και κατάφερε με επιμέρους σκορ 8-2 να πάρει το προβάδισμα με έξι πόντους (54-48), στα μέσα της περιόδου.

Σε εκείνο το σημείο ο Αθλητικός δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία και οι γηπεδούχοι κατάφεραν με δικό τους σερί 7-0 να περάσουν μπροστά με 55-54.

Το συγκρότημα των Αντώνη Μανετζή και Γιώργου Γκουντόπουλου κατάφερε με μίνι σερί 0-4 να περάσει εκ νέου μπροστά με 55-58 λίγο πριν την λήξη.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι εκ νέου στα ίσια 58-58 σχεδόν μισό λεπτό πριν την λήξη.

Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι έκαναν λάθος προσπάθησαν να αμυνθούν όμως δέχθηκαν δίποντο 12″ πριν την λήξη.

Στην τελευταία επίθεση οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν τρίποντο με τον Χρήστο Μανετζή ο οποίος αστόχησε, ο Ρούμπας πήρε το ριμπάουντ έκανε την πάσα στον Αντώνη Μανετζή, αυτός επιχείρησε σουτ τριών πόντων με κρεμασμένο παίκτη επάνω του στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η μπάλα όμως βρήκε σίδερο και έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με 60-58 έπειτα από το “θρίλερ”.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Αθλητικού ήταν ο Γιώργος Ζάγκας με 28 ενώ από δέκα πόντους είχανε οι Χρήστος Μανετζής και Κώστας Ρούμπας.

Τα Δεκάλεπτα: 19-15, 35-31, 46-46, 60-58

Η Σύνθεση

Α.Σ. Φαρσάλων (Αντώνης Μανετζής, Γιώργος Γκουντόπουλος): Μανετζής Χ. 10 (2), Θεοχάρης, Ζάγκας 28 (1), Γκρίτζαλης, Μάρκος 2, Μανετζής Α., Ζαχαρής 8, Ρούμπας 10 (2).