Οι νέοι αγρότες – δικαιούχοι πριμ πρώτης εγκατάστασης για την Θεσσαλία (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Αναρτήθηκε η λίστα των δικαιούχων του Μέτρου 6,1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο πίνακας δικαιούχων για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών περιλαμβάνει 1.333 δικαιούχους συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 25.468.500 ευρώ, ο πίνακας επιλαχόντων για τις αιτήσεις που είναι επιλέξιμες αλλά δεν καλύπτονται από τις διαθέσιμες πιστώσεις 483 επιλαχόντες και ο πίνακας απορριπτόμενων 57 μη επιλέξιμες αιτήσεις υποψηφίων.

Οι δικαιούχοι που έχουν συµπεριληφθεί στον Πίνακα Αποτελεσµάτων έχουν το δικαίωµα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής (ένσταση) µε την έννοια του άρθρου 25 του νόµου 2690/1999 κατά της παρούσας απόφασης. Η υποβολή των ενστάσεων γίνεται ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσµίας 15 ηµερών από την εποµένη της έκδοσης της παρούσας.

Η διαδικασία υποβολής ενστάσεων περιγράφεται λεπτομερώς στο Άρθρο 18 της Υ.Α. 8585/2016. Ειδικότερα, η ένσταση υποβάλλεται καταρχήν ηλεκτρονικά µέσω ΠΣΚΕ, σύμφωνα µε σχετικό τυποποιημένο υπόδειγμα. Μετά την ηλεκτρονική της υποβολή, το έγγραφο της ένστασης όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ υποβάλλεται υπογεγραµµένο από το δικαιούχο ή το νόµιµο εκπρόσωπο συνοδευόµενο από όλα τα κατά περίπτωση σχετικά στοιχεία στην οικεία ∆ΑΟΚ το αργότερο εντός πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήµατος µέσω ΠΣΚΕ, λαµβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τα ονόματα

Πηγή: tinealarissa.gr

Συνημμένα αρχεία: