Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στον αυτοκινητόδρομο Ε65

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σήμερα Δευτέρα (22-01-2018) από ώρα 12.00΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε-65 από τον ανισόπεδο κόμβο Προαστίου (χ/θ 97+000) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (χ/θ 73+000) η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία:
Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγ. Τριάδος με τον Αυτοκινητόδρομο Ε-65, προς την περιφερειακή οδό Αγ. Τριάδος και στη συνέχεια θα κινούνται στην Επαρχιακή οδό Προαστίου- Αγ. Τριάδος- Καρδίτσας και ακολούθως στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου, απ’ όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 από τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς την συνδετήρια οδό του Αυτοκινητόδρομου Ε-65 με την Εθνική Οδό Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας – Τρικάλων μέχρι τα Τρίκαλα.

Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Καρδίτσας, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 24410-80200, 24410-80243, 24410-80241.