Ήττα για την Κ21, «διπλό» και δεύτερο το παιδικό τμήμα του Γ.Σ.Φ!

Την εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι μικροί του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων από την ομάδα του Αιολικού με σκορ 73-84 για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να κάνουν ότι και η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε μπροστά με 25-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ με τον Γυμναστικό να έχει το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του και οι μπλε πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά με 4 πόντους (42 – 38).

Στην τρίτη περίοδο οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο και η λήξη της βρήκε τον Γυμναστικό μπροστά με 62 – 58.
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απαιτούμενη ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και εν τέλει πήραν το ροζ φύλλο με 73 – 84.

H Σύνθεση

Γ.Σ. Φαρσάλων (Ρίζος): Λούτας, Ερελιάδης, Βασιλείου, Λιούπης, Παπαγεωργίου, Μπακαλόπουλος, Συνετός, Ντίνος, Ταστεμίρογλου, Παραγάλας, Αλεξόπουλος, Δημόπουλος.

Σπουδαίο διπλό πέτυχε το παιδικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων το οποίο πέρασε και από τον Παλαμά με σκορ 50-63 και με αυτό το αποτέλεσμα «κλείδωσε», την δεύτερη θέση του ομίλου.

Πλέον περιμένει τον 4ο της βαθμολογίας ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Ολυμπιακός Καρδίτσας για να δώσει νοκ άουτ παιχνίδι στα Φάρσαλα.

Ο νικητής θα δώσει μετέπειτα αγώνα για την ανάδειξη του πρωταθλητή Νόμου Καρδίτσας.

Η Σύνθεση

Γ.Σ. Φαρσάλων (Ρίζος): Ερελιάδης, Ζαχαρής, Βασιλείου, Λιούπης, Αλεξόπουλος, Μπακαλόπουλος, Δημόπουλος, Παραγάλας, Αλεξανδρής, Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Δαλακούρας.