Δεν τα κατάφερε με τον Άγιο Θωμά

Η τοπική ομάδα της Ένωσης Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων ηττήθηκε  με τελικό σκορ 0-1 από την αντίστοιχη του Αγίου Θωμά για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Αρχικά αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξήχθη με δύο από τους τρεις διαιτητές, δηλαδή με ένα επόπτη.

Πρώτη καλή ευκαιρία για την Ένωση Αγίου Γεωργίου σέντρα από την δεξιά πτέρυγα με τον Καρακώστα από κοντά θα αποκρούσει ο κίπερ.

Φάση καρμπόν στο 23′ πάλι από τη δεξιά πτέρυγα  ο Νταλίπης τη σέντρα, ο Γούναρης δεν θα καταφέρει να πάρει την προβολή και να ανοίξει το σκορ. Στην συνέχεια οι δυο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 37′ για τους φιλοξενούμενους η μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Με την λευκή ισοπαλία οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια

Η ομάδα της ένωσης μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με επιμέρους ευκαιρίες με τους Μπάφα και Δημακόπουλο να ανοίξουν το σκορ.

Στο 70λεπτό  έπειτα από ολιγωρία της άμυνας του Αγίου Γεωργίου ο Μιχάλης Καρακώστας βρίσκει τον επιθετικό του Αγίου Θωμά με το διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και την φιλοξενούμενη ομάδα να ανοίγει το σκορ και να διαμορφώνει το 0-1.

Ο Άγιος Γεώργιος είχε μια τελευταία ευκαιρία με σουτ του Γούναρη στο 80’ να φέρει την αναμέτρηση στα ίσια με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα με κεφαλιά και με σουτ, με το Γούσια να κρατά το σκορ.

Η Σύνθεση

Άγιος Γεώργιος (Γιαννούλης): Γούσιας, Μπάφας, Μπιζούλας(45΄Μπανιάς),Σακελλαρίου, Καρακώστας Απ., Δημακόποουλος, Καρακώστας Μιχ., Μπασδάνης, Νταλίπης (45′ Τάτσης), Γούναρης, Καρακώστας Β.