Πήραν άσσο και ανεβαίνουν οι “ροσονέρι”!

Την νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων κόντρα στον Μαχητή Τερψιθέας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας.
Έτσι το συγκρότημα του Βασίλη Τσιανάκα έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση.
Η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 5′ όταν ο Νασιούλας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κουτσόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια .
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους έκλεισαν τον Μαχητή στον δικό του μισό και δικαιώθηκαν με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού όταν ο Νασιούλας με έξυπνη κάθετη πάσα έβγαλε τον Άγγελο Τασιόπουλο σε θέση τετ α τετ στην πλάτη της άμυνας και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους ροσονέρι.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν ώστε να πετύχουν την ισοφάριση όμως οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν καθόλου και μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική τους προσπάθεια όμως αρχικά στο 70′ το σουτ του Νασιούλα πέρασε λίγο άουτ, πέντε λεπτά αργότερα ο Πέτσας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το πλασέ του σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ενώ στο 80′ ο Ψύρρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Τασιόπουλου στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Κονατσιώτης, Μακρυγιάννης, Κυριάκου, Γκόγκας, Κουτσόπουλος, Μητσόπουλος, Ψύρρας (90′ Αναγνώστου), Νασιούλας, Τασιόπουλος Αγγ. (91′ Τασιόπουλος Ντ.), Πέτσας, Ζαχόπουλος.