“Καθάρισε” στο τέλος και κράτησε “απόρθητο” το “κάστρο” του!

Εντός έδρας έχει δικό του νόμο και το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων.

“Θύμα” του αυτή την φορά ήταν η ομάδα της Ελίμειας η οποία αν και έβαλε δύσκολα στο συγκρότημα στο συγκρότημα του κ. Πέρκου εν τέλει είδε τον Γυμναστικό να πατάει γκάζι στα τελευταία λεπτά και να παίρνει το έβδομο συνεχόμενο εντός έδρας ροζ φύλλο.

Έτσι ο Γυμναστικός πλέον με ρεκόρ 7 νίκες και 6 ήττες βρίσκεται στην 7η θέση του Βορείου ομίλου της Β Εθνικής κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο συγκεντρωμένοι και η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε μπροστά με 18-23.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Γυμναστικός έδειξε τα πρώτα σημάδια αντίδρασης και με επιμέρους σκορ 26-17 πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όντας μπροστά με 44-40.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Νικολόπουλος “πυροβολούσαν κατά ριπάς” έξω από την γραμμή του τριπόντου όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν τις “απαντήσεις” και έτσι το σκορ δεν ξέφυγε πολύ όμως το συγκρότημα του κ. Στέφανου Πέρκου ήταν μπροστά με 71-64.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν την δική τους αντεπίθεση και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά όμως ένα τρίποντο του αρχηγού Γιώργου Αναγνωστόπουλου και τρία συνεχόμενα δίποντα του Σιόλογκα σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα των μπλε έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Γυμναστικού ο οποίος κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 91-80.

Πρώτος σκόρερ του Γυμναστικού ήταν ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος με 28 πόντους ενώ επιθετικά το “κουπί” τράβηξαν και οι Νικολόπουλος με 22 και Σιόλογκας με 20 πόντους.

Αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση πήραν το… “βάπτισμα του πυρός” στην Β Εθνική κατηγορία δύο παίκτες από τις ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ο Γιώργος Αλεξόπουλος και ο Ζήσης Λιούπης με τον τελευταίο μάλιστα να σημειώνει και το τελευταίο καλάθι των μπλε στην αναμέτρηση.

Τα Δεκάλεπτα: 18-23, 44-40, 71-64, 91-80.

Οι Συνθέσεις

Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων (Στέφανος Πέρκος): Νικολόπουλος 22 (4), Σαββίδης 6 (1), Χαιρετίδης 3 (1), Αναγνωστοπουλος Χρ 3 (1), Αναγνωστόπουλος Γ. 28(6), Σιόλογκας 20, Συνετός 3 (1), Λιούπης 2, Μακρής 4, Αλεξόπουλος, Λούτας, Καραδήμας.

Γ.Σ. Ελίμειας (Μαλούτας): Τσιρέκας 2, Μαλουτάς 11 (2), Σούπουρας 3 (1), Τσιάμης 5 (1), Πεχλιβανίδης 2, Κουβελάς 9 (1), Τσούκας 23 (4), Νικολάου 14 (2), Τσιμίδης 11, Μούσιος