Το ποδοσφαιρικό καλεντάρι του Σαββατοκύριακου (12-13/01)

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια έχουμε σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λάρισας έπειτα από τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Αρχικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει σπουδαίο εντός έδρας τρίποντο και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση με 28 βαθμούς αντιμετωπίζει την Κυριακή 14/1 και ώρα 15:00 εκτός έδρας τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με σκοπό την συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων και την αναρρίχηση του προς την πρώτη τριάδα.

Α1 ΕΠΣΛ (14/01)

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Ολυμπιακός Αμπελιάς
Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Αετός Μακρυχωρίου
ΑΟ Μαυροβουνίου – Νεάπολη Λάρισας
Αμπελωνιακός – ΑΟ Αμπελοκήπων
Ακαδημία Τυρνάβου – Όλυμπος Γόννων
Αναγέννηση Καλοχωρίου – ΑΕ Κιλελέρ
ΑΟ Ελευθερών – Αστήρ Μελισσοχωρίου
Ένωσις Μελίας – Αστέρας Τυρνάβου 2010 3-0 (α.α.)

Στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας τώρα ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Δόξα Υπέρειας και τον Ατρόμητο Βαμβακούς το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα της Δόξας.
Οι γηπεδούχοι έχουν 14 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση ενώ ο Ατρόμητος με έναν βαθμό παραπάνω βρίσκεται στην 6η θέση.
Η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία έχει 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση θα ταξιδέψει στην έδρα του πρωτοπόρου Παναγροτικού Νίκαιας.
Ο ΑΟ Ναρθακίου έχει επίσης δύσκολη αποστολή, οι “γαλάζιοι” μετράνε μέχρι στιγμής 13 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση και αγωνίζονται στην έδρα τους με τον δεύτερο της βαθμολογίας Προμηθέα Λάρισας.
Ενώ ο Άρης Διλόφου ο οποίος μετράει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση αγωνίζεται εκτός έδρας με την Μάνδρα η οποία έχει έναν βαθμό λιγότερο και βρίσκεται στην 12η θέση.
Πρόκειται δεδομένα για μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική και όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 13/1 και ώρα 15:00.

Β΄ ΕΠΣ Λάρισας  – 1ος Όμιλος  (13/01)

Μάνδρα – Δίλοφο
Ακαδημία Φαρσάλων – Ανθούπολη
Χαραυγή – Ζάππειο
Υπέρεια – Βαμβακού
Νίκαια – Αναγέννηση Φαρσάλων
Ναρθάκι – Προμηθέας

Ενώ και στον πρώτο όμιλο της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια με για τις ομάδες της Επαρχίας μας.
Αρχικά η Νίκη Κρήνης η οποία βρίσκεται στην 2η θέση με 14 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοπόρο Φορτούνα Κουτσόχερου.
Επίσης η Θύελλα Βασίλι η οποία είναι ισόβαθμη με την Νίκη Κρήνης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Σταυραετό.
Ενώ ο 4ος της βαθμολογίας Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Μαχητή Τερψιθέας.
Τέλος ο Άγιος Γεώργιος θα υποδεχθεί τον Άγιο Θωμά.

Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας – 1ος Όμιλος (13/01)

Άγιος Γεώργιος – Άγιος Θωμάς
Χαλκιάδες – Τερψιθέα
Σταυρός – Βασιλί
Κουτσόχερο – Κρήνη
Ρεπό: Μυραϊκός

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 13/1 και ώρα 15:00, εκτός της Α1 ΕΠΣΛ που θα γίνει την Κυριακή.