Δύο διπλές προσκλήσεις για το κουκλοθέατρο το Σάββατο στα Φάρσαλα

Το ifarsala σε συνεργασία με τον Δημοτικό Κουκλοθίασος Τιριτόμπα θα χαρίσει σε δυο τυχερούς από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σαββάτου και ώρα 19:00. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας αποστείλετε ένα μήνυμα (inbox) στην σελίδα μας στο Facebook ή στο email info@ifarsala.gr με το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλ. επικοινωνίας.

Με τη κουκλοθεατρική διασκευή του γνωστού παραμυθιού  «Τα τρία γουρουνάκια», θα κάνει ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα μια μίνι περιοδεία, ξεκινώντας το Σάββατο 13 Ιανουαρίου από τα Φάρσαλα.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Με το λύκο να φυσάει και να ξεφυσάει όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, θα συνεχίσει με παραστάσεις σε Τύρναβο, Καρδίτσα, Ελασσόνα, Τρίκαλα, Αγιά και Βόλο.

Στα Φάρσαλα τα… γουρουνάκια θα εμφανιστούν στο Πολιτιστικό Κέντρο το Σάββατο 13 Ιανουαρίου με δύο παραστάσεις  στις  17.30 & 19.00.

«Προσοχή, προσοχή! Λύκος στην περιοχή!

Είναι μεγάλος … είναι και θυμωμένος .

Είναι κακός, αλλά κυρίως… ψωμολυσσιασμένος!»

Mια μουσική παράσταση με τρία καλλίφωνα γουρούνια, ένα φωνακλά λύκο, σπίτια που μιλάνε, κουτσομπόλες, κατσαρόλες, ντέφια, κουδούνια, τύμπανα, καζού, κι έναν… σκόρπιο τσομπάνη  που περιφέρεται στην κουκλοσκηνή μπερδεύοντας την ιστορία από το τέλος μέχρι την αρχή.

Για να δούμε… ποιος θα νικήσει στο τέλος; Ο πιο κακός και πονηρός, ή ο πιο τίμιος και εργατικός;

Η απάντηση στο κουκλοθέατρο…

Πληροφορίες και κρατήσεις: 2410251657 & 6989460969

Ηλικία 2+

Διάρκεια 45 λεπτά

Δωράκι έκπληξη σε κάθε παιδί!

Είσοδος 4 ευρώ