Στοίχημα: «Ανοιχτό» ματς στη Λισαβόνα

Πέφτει η αυλαία στην 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στις αναμετρήσεις του ομίλου του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οφείλουν να κερδίσουν αν θέλουν να έχουν ελπίδες κατάκτησης της τρίτης θέσης. Στο άλλο ματς, η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Championsbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Υψηλό σκορ για Ολυμπιακό

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού για να μείνει ζωντανός στη μάχη της τρίτης θέσης, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης μένει εκτός Ευρώπης. Οι ερυθρόλευκοι κατόρθωσαν να κρατήσουν στο 0-0 εντός έδρας την Μπαρτσελόνα, αποτέλεσμα που θα ήλπιζαν να καθιστά την απλή νίκη σήμερα αρκετή για την τρίτη θέση, ωστόσο την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ έπαιρνε 1-1 με τη Γιουβέντους. Υποχρεωμένοι να επιτεθούν είναι οι Πειραιώτες, που αρχικά θα ψάξουν την απλή νίκη και εκ των υστέρων ίσως προσπαθήσουν για ένα μεγάλο σκορ, που ενδεχομένως τους προσφέρει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους Πορτογάλους. Το ματς θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5.

Καλό ματς στο Τορίνο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00. Οι Ιταλοί έρχονται στο παιχνίδι με «τσαλακωμένο» ηθικό μετά την εκτός έδρας ήττα 3-2 απ’ τη Σαμπντόρια. Σήμερα τους αρκεί ένας πόντος για να εξασφαλίσουν την πρόκριση, αρκεί να μην κερδίσει στο άλλο ματς η Σπόρτινγκ τον Ολυμπιακό. Είναι γνωστό το πόσο ισχυρή είναι στο γήπεδο της, εκεί κέρδισε τα τελευταία έξι ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, στα τέσσερα εκ των οποίων δε δέχτηκε γκολ. Έναν πόντο χρειάζεται και η Μπαρτσελόνα για να εξασφαλίσει την πρόκριση, μετράει 15 νίκες σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Καταλανοί είναι σε φοβερή κατάσταση, πλέον έχει αρχίσει να σκοράρει και ο Σουάρες (2 γκολ στο 0-3 του Σαββάτου με τη Λεγκανές), λογικά θα δούμε καλό παιχνίδι.

Κερδίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης

Πάμε στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρόμα, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.00. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία των Ισπανών για να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη της πρόκρισης. Ακόμη και το 2/2 στις εναπομείνασες αγωνιστικές ενδέχεται να μην είναι αρκετό για την Ατλέτικο για να προκριθεί. Αν όμως νωρίτερα η Τσέλσι δεν τα καταφέρει στην έδρα της Καραμπάχ, τότε οι Ισπανοί με νίκη, αποκτούν ενδιαφέρον για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Λονδίνο. Πιο εύκολο έργο για τη Ρόμα, η οποία χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στη Ρώμη την Καραμπάχ. Οι «ροχιμπλάνκος» έρχονται απ’ το εντός έδρας 0-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο γήπεδο τους είναι πιο δυνατοί, σήμερα μπορούν να κερδίσουν.

Το παίρνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Κλείνουμε με το ΤΣΣΚΑ Μόσχας  – Μπενφίκα, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.20. Είναι καθοριστικό παιχνίδι για τη δεύτερη θέση του ομίλου, με την ΤΣΣΚΑ να θέλει μόνο νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, με δεδομένο ότι η Βασιλεία το βράδυ υποδέχεται την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πιθανόν να έχει απώλειες. Φέτος οι Ρώσοι έχουν 2/2 ήττες εντός έδρας, σήμερα όμως υποδέχονται την απελπιστική Μπενφίκα των 4/4 ηττών, με επιμέρους σκορ 1-10! Δίνουμε προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ποντάρουμε στον άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.