Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών, λόγω εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, για χρονικό διάστημα από την Τρίτη (28-11-2017) έως και την Παρασκευή (01-12-2017), καθώς και από την Τετάρτη (06-12-2017) έως την Παρασκευή (08-12-2017), καθημερινά από ώρα 07:00 έως ώρα 19:00.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητόδρομου στην περιοχή των σηράγγων).

Εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κατά την οποία θα απαιτηθεί ο αποκλεισμός μέρους ή του συνόλου των σηράγγων Τ1-Τ2-Τ3, η κυκλοφορία δύναται να εξυπηρετηθεί και από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές:

  • Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας – Αγιάς – Αγιοκάμπου – Ομολίου – Α.Θ.Ε.
  • Την κεντρική, μέσω Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου – Κατερίνης ή Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατίας και
  • Τη δυτική, μέσω Λάρισας – Τρικάλων – Καλαμπάκας – Παναγίας – Εγνατίας.