Τάκης Παραφέστας: Στόχος μας τα επιθυμητά αποτελέσματα – (vid)

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ομάδος κ. Τάκης Παραφέστας, έπειτα από τη νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων κόντρα στον ΑΠΟΚ Βελουχίου με σκορ 3 – 0.

Δείτε και διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πολύπειρος κόουτς:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας καθώς και στην αντίπαλη ομάδα για το μαχητικό και αγωνιστικό παιχνίδι σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Παρότι εμείς όλη την εβδομάδα δείχνομε ότι δεν έχουμε άγχος, μέσα μας είχαμε κάτι που δεν δείξαμε στο παιχνίδι, αφού ελέγχαμε το ρυθμό από την αρχή, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στην επανάληψη η εικόνα μας ήταν ακόμα καλύτερη πετύχαμε άλλα δυο γκολ και κερδίσαμε με ευρεία νίκη. Κάτι που μας δίνει κουράγιο, καλή διάθεση και ψυχολογία γιατί φυσικά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και θα πρέπει να προσπαθήσουμε στο 100% σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως με την δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».
Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η ομάδα του Αχιλλέα παρουσιάστηκε πολύ ανεβασμένη σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι συγκριτικά με την εικόνα της αναμέτρησης με τον Αλμυρό, και μάλιστα κατάφερε σε δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της να κρατήσει ανέπαφη την εστία της δήλωσε:
«Εντός έδρας οι παίκτες μας παίρνουν δύναμη και ψυχολογική τόνωση από τον κόσμο ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ.
Στόχος μας είναι να έχουμε ίδια αποφασιστική και καλή εικόνα και εκτός έδρας ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.