Έκκληση για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής απευθύνει ο Δήμος Φαρσάλων

Στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας που δοκιμάζονται από τις πλημμύρες τα Φάρσαλα και ο Δήμος Φαρσάλων, καθώς ξεκινά η διαδικασία συγκέντρωσης βοήθειας που θα αποσταλεί στον Δήμο της πληγείσας περιοχής.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Φαρσάλων τονίζεται ότι ξεκινά η συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων μακράς διάρκειας με σκοπό να προσφερθούν στον Δήμο Μάνδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Έκκληση για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής απευθύνει ο Δήμος Φαρσάλων συμπάσχοντας στους πληγέντες της πρόσφατης θεομηνίας.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος προτρέπει:

«Όλοι οι πολίτες του Δήμου ας δείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Και η μικρότερη προσφορά από το περίσσευμα ψυχής του καθενός από εμάς καθίσταται πολύτιμη, ακόμη και σωτήρια για τους έχοντες ανάγκη.

Ενισχύστε την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, όπως, κουβέρτες, ρούχα όλων των ειδών, ξηρά τροφή και κονσέρβες, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής, εμφιαλωμένο νερό.

Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνεται στην είσοδο του Κοινωνικού Παντοπωλείου  στην οικοδομή «Δεληδημητρίου» επί της οδού Θέτιδος, από την Τρίτη 21/11/2017 έως την Παρασκευή 24/11/2017 και ώρα 11 π.μ. – 1 μ.μ.»