Ισοπαλία με παράπονα για τον Ολυμπιακό…

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Αμπελιάς στην έδρα του Ελευθεραί σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι κόκκινοι προηγήθηκαν δύο φορές είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες όμως ισοφαρίστηκαν στο 94′ με ένα ανύπαρκτο πέναλτι όπως σημείωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης αλλά και από την φιλοξενία των ανθρώπων του Ελευθεραί.

Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ και βρίσκεται στην 3η θέση όντας 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες από θέση τετ α τετ με τους Σουλτούκη, Σερίφη και Μιστάκου να μην βρίσκουν στόχο.

Ενώ λίγο αργότερα ο Σουλτούκης από πλεονεκτική θέση και πάλι είδε το πλασέ του να σταματάει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του κ. Τσιβόπουλου κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 60′ όταν ο Σουλτούκης έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και πάλι και στην επαναφορά ο Παλαμίδας σκόραρε.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κοντινό πλασέ έπειτα από σύγχυση στα καρέ του Μαγαζιώτη μετά από εκτέλεση φάουλ.

Όμως οι ερυθρόλευκοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 80′ πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ όταν ο Σερίφης έκανε ατομική ενέργεια και σουτ η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παλαμίδας ξανά την έστειλε στα δίχτυα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα φύγει με το τρίποντο στο 94′ καταλογίστηκε κατά του ένα όρθιο πέναλτι όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ομάδος με το οποίο δέχθηκαν την ισοφάριση για το τελικό 2-2.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς: (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Σερίφης, Δεμέστιχας, Καλπίας, Δήμου (90′ Βέης), Κουρμπάτι, Μιστάκου (55′ Παλαμίδας), Παππάς, Γεωργούλας, Σουλτούκης