Του στοίχισαν αποβολές και αστοχία…

Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων στην έδρα του Αγίου Θωμά σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε ρυθμό, ανατροπή του σκορ πολλές χαμένες ευκαιρίες και τρείς αποβολές.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 15′ όταν έπειτα από σέντρα του Νασιούλα ο Ψύρρας με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μακρυγιάννης αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε νωρίτερα τον δρόμο για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 35′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Πέτσας βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει ενώ πέντε λεπτά αργότερα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη έδιωξε με τις γροθιές ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 45′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και να πάνε στο ημίχρονο με σκορ 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μέγας Αλέξανδρος έχασε ακόμη μια ευκαιρία με τον Πέτσα από θέση τετ α τετ να τον σταματά και πάλι ο τερματοφύλακας του Αγίου Θωμά.

Στο 60′ ο Άγιος Θωμάς κατάφερε να φέρει τούμπα την αναμέτρηση και να πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-1.

Στο 70′ έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αντωνιάδη υπήρξε διαπληκτισμός και τόσο ο έμπειρος παίκτης των φιλοξενούμενων όσο και ο αντίπαλος του Αγίου Θωμά είδαν την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και σφράγισαν την νίκη τους σκοράροντας δυο τέρματα στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης για το τελικό 4-1.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Μακρυγιάννης, Κυριάκου (80′ Κονατσιώτης), Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Αναγνώστου (46′ Τασιόπουλος Αγγ.), Κουτσόπουλος, Νασιούλας, Πέτσας, Ψύρρας (60′ Στεφανίδης).