Σκορ και θέαμα στην λάσπη!

Σε έναν πολύ βαρύ και ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο ελέω της λάσπης Ακαδημία Φαρσάλων και Αναγέννηση Φαρσάλων προσέφεραν απλόχερο θέαμα και πολλές συγκινήσεις σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα στην αρχή του δεύτερου μέρους όμως οι κόκκινοι κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά εν τέλει να πάρουν και το τρίποντο με σκορ 2-4.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αναγέννηση να έχει την κατοχή και την κυκλοφορία και στα πρώτα λεπτά έψαξε άμεσα το γκολ που θα ξεκλείδωνε την άμυνα των γηπεδούχων όμως αρχικά ο Ζαγγανάς στο 4′ είδε την προσπάθεια του να σταματάει από τον Αγγέλη ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Κουκουτή πέρασε μόλις άουτ.

Η Ακαδημία βρήκε χώρο στην αντεπίθεση και έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 20′ όταν ο Σουφλέρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έκανε το σουτ όμως ο Παλαμίδας τον σταμάτησε κρατώντας το μηδέν.
Η Αναγέννηση έχασε μεγάλη ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα όταν ο Κουκουτής έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή έπειτα από πάσα του Κούμρια έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στις λάσπες και ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας μπλόκαρε.
Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου από πλευράς γηπεδούχων βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Παλαμίδα.
Στο 35′ ο Κουκουτής δοκίμασε από μακριά τα πόδια του όμως η μπάλα αρχικά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αγγέλη και εν συνεχεία κατέληξε άουτ.
Εν τέλει στο 42′ ο Παπακωνσταντίνου έκανε όμορφη ατομική ενέργεια κέρδισε και τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Παλαμίδα για το 1-0 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με το “καλημέρα” του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δυο τερμάτων όταν ο Δημουλάς έσπασε την μπάλα από τα αριστερά ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με συρτό πλασέ νίκησε και πάλι τον Παλαμίδα για το 2-0.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων σε αυτό το γκολ ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Παλαμίδας έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Κούμρια με κοντινή προβολή μείωσε σε 2-1.
Αυτό το τέρμα έδωσε ψυχολογική ώθηση στην Αναγέννηση η οποία πίεσε ώστε να ισοφαρίσει άμεσα και εν τέλει στο 60′ το έκανε πράξη όταν έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή η μπάλα κατέληξε στον Μαλέσκα αυτός έκανε το σουτ φέρνοντας το παιχνίδι στην απόλυτη ισορροπία.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή του σκορ στο 65′ όταν ο Πατσιούρας έκανε όμορφη πάσα και ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης με κοντινή προβολή νίκησε τον Αγγέλη για τρίτη φορά και πέτυχε το 2-3.
Τρία λεπτά αργότερα ο Χρήστος Ζαγγανάς με συρτό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το τελικό 2-4, ενώ η Αναγέννηση στο 80′ είχε και δεύτερο δοκάρι αυτή την φορά όταν το δυνατό σουτ του Πατσιούρα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αγγέλη και έτσι παρέμεινε το 2-4.
Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου):
Αγγέλης, Δημόπουλος, Ντινιαρόπουλος, Αλμυριώτης, Παπακωνσταντίνου, Γιανολλόπουλος, Κουτσικόπουλος, Βαλαβάνης, Σουφλέρης (80′ Γκουντούλας) , Δημουλάς, Ζαφειρούλης.
Αναγέννηση Φαρσάλων ( Νίκος Θεοχαρόπουλος):
Παλαμίδας Β., Αρβανιτοζήσης Γ., Ρούμπας, Μπακογιάννης (85′ Σακκάς), Μαλέσκα, Μουτκανάς, Πατσιούρας, Κούμρια, Παλαμίδας Ν., Κουκουτής (55′ Ζαγγανάς Χρ.), Ζαγγανάς Κ. (82′ Τέμας).