Πρώτο διπλό με…”πάρτι”!

Οι μικροί του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους κόντρα στην ομάδα του Καλοχωρίου και κατάφεραν έτσι να πάρουν άνετο διπλό με σκορ 70-84, πετυχαίνοντας παράλληλα και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και πλέον μετράνε 2 νίκες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Σωτήρη Ρίζου έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ και κατάφεραν να πάρουν αέρα 21 πόντων με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου το οποίο τους βρήκε μπροστά με 14-35.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους μπλε να πηγαίνουν στα αποδυτήρια όντας μπροστά με 31-56.

Στο επόμενο μισό του αγώνα ο προπονητής του Γυμναστικού έδωσε ευκαιρίες και σε παιδιά τα οποία δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και αυτά τον δικαίωσαν και με το παραπάνω καθώς κατάφεραν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και η λήξη της τρίτης περιόδου τους βρήκε μπροστά με 51-74.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μια τυπική διαδικασία με τους μικρούς να πανηγυρίζουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη την φετινή σεζόν.

Τα Δεκάλεπτα: 14-35, 31-56, 51-74, 70-84

Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων (Σωτήρης Ρίζος): Παπαγεωργίου, Ερελιάδης, Βασιλείου, Λιούπης, Ταστεμίρογλου, Μπακαλόπουλος, Δημόπουλος, Αλεξόπουλος, Λούτας, Τριανταφύλλου, Ντίνος, Συνετός.