“Καθάρισε” πριν το ημίωρο με μπροστάρη τον Τσιτσικλη!

Σπουδαίο διπλό κατάφερε να πάρει ο Ατρόμητος Βαμβακούς ο οποίος πέρασε από την έδρα του Άρη Διλόφου με το επιβλητικό 0 – 3 σκορ το οποίο είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίωρο με τον Τσιτσικλή να σκοράρει δυο τέρματα και να “σερβίρει” το τρίτο για την ομάδα του Ατρόμητου.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν γκολ με το “καλημέρα” της αναμέτρησης καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό έπειτα από σέντρα του Θανόπουλου αποδέκτης ήταν ο Αζάς ο οποίος έκανε κάθετη πάσα και ο Τσιτσικλής με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ευθυμίαδη.
Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Ευθυμιάδη να τον σταματάει.
Εν τέλει πριν την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δυο τερμάτων όταν ο Μουτκανάς έσπασε την μπάλα στον επερχόμενο Τσιτσικλή και αυτός με σουτ πέτυχε το 0 – 2 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπανιάς έκανε την σέντρα ο Βαίτσης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα όμως να σταματάει στο δοκάρι του Μητσόπουλου.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Τσιτσικλής από εκτελεστής έγινε δημιουργός καθώς έκανε όμορφη πάσα και ο Τασιόπουλος με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 0 – 3.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην μειώση του σκορ στο 40′ όταν ο Ρεντινόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα όμως να περνάει μόλις άουτ.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα σουτ του Θανόπουλου το οποίο έδιωξε ο Ευθυμιάδης και κάποιες ενέργειες των Τασιόπουλου και Τσιτσικλή όμως το 0 – 3 παρέμεινε μέχρι την λήξη.
Οι άνθρωποι του Ατρόμητου ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Άρη για την άψογη φιλοξενία και της εύχονται καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ αφιερώνουν την νίκη στους τραυματίες Σακελλαρίου και Παπαδόπουλο και στον Κεσεόγλου ο οποίος έκανε επέμβαση στο γόνατο και τους εύχονται να επιστρέψουν δυνατοί.
Ενώ η ομάδα του Άρη εύχεται στην ομάδα του Ατρόμητου καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Οι Συνθέσεις
Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Δημουλάς, Συργκάνης, Σακελλαρίου, Χαμορούσος (20′ Λεβέντης), Σουλιώτης (30′ Φουστάνας), Μπανιάς, Σαλής, Καραχάλιας, Ρεντινόπουλος (70′ Καρακικές), Βαίτσης (40′ Μαυρομύτης).
Ατρόμητος Βαμβακούς (Γιώργος Ράιος): Μητσόπουλος, Ξυνογαλάς, Μακρής, Βασιλόπουλος, Μορφογιάννης, Βόπης, Θανόπουλος, Αζάς, Μουτκανάς (65′ Αρσενόπουλος), Τσιτσικλής (70′ Στεργιόπουλος), Τασιόπουλος.