Ήττα για την Δόξα…

Την ήττα με σκορ 1 – 4 γνώρισε η Δόξα Υπέρειας από τον Προμηθέα Λάρισας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος ήταν κυρίαρχοι της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να πάρουν αυτοί το προβάδισμα όμως αρχικά στο 30′ ο Πολύζος αστόχησε από θέση τετ α τετ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γκατζόγιας δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μάλιστα στο 40′ οι αετοί έχασαν σπουδαία ευκαιρία όταν ο Κερμελίδης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα σταμάτησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία απομάκρυναν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο Προμηθέας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 50′ έπειτα από αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν “αέρα” δυο τερμάτων.

Οι παίκτες του κ. Τσιτσιούμη κατάφεραν να μειώσουν στο 60′ όταν έπειτα από σέντρα του Γεράση ο Πολύζος πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και μείωσε.

Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να βρουν χώρους στην αντεπίθεση και να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα στο 65′.

Ενώ η Δόξα έφτασε κοντά στο γκολ στο 72′ όταν ο Θανάσης Δημητρίου έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Το τελικό 1 – 4 έλαβε χώρα στο 80′.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Μωυσιάδης, Ευθυμιάδης,Τσιούρης Γ.,Κοτσίλης,Δημητρίου Απ (75′ Τσούνη),Γεράσης, Τσακουρίδης, Καλφόγλου (80′ Τσιούρης Ν), Κερμελίδης (70′ Δημητρίου Θ.), Γκατζόγιας (85′ Βαλτέρι), Πολυζος.