Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΝ…

Σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο κάτι το οποίο έκανε δύσκολη την ζωή των ποδοσφαιριστών ο ΑΟ Ναρθακίου γνώρισε την ήττα με σκορ 1 – 0 στην έδρα της Ανθούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης όταν στο 18΄ ο Μπούσιος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δυο εστίες.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και το 53′ ο Σκορδίλης βγήκε σε θέση τετ α τετ όμως ο Ατόσογλου βγήκε με τα πόδια εντυπωσιακά και απέκρουσε.


Ενώ πέντε λεπτά αργότερα έπειτα από εκτέλεση φάουλ σε πλεονεκτική θέση ο Σκορδίλης έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.


Ένα λεπτό αργότερα ο Βλησαρούλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ.


Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το Ναρθάκι να προσπαθεί με κάποιες ατομικές ενέργειες να πιέσει δίχως όμως αποτέλεσμα και το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη.

Οι Συνθέσεις:

Ανθούπολη (Δημόπουλος): Κατής, Τσιούτσικας, Κτασιαβριά ,Σαράντης, Τσιαδήμος, Παυλίδης , Κυπαρίσης, Χριστιανός, Σκορδίλης, Δημόπουλος, Βλησαρούλης

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Ατόσογλου, Μπουλούτσος, Κόκκαλης, Λελετζής, Καπετάνος, Μπόυσιος (30’λτ Τριάντης), Παπαθανασίου, Γιαντζίδης, Μισαηλίδης, Τσούλης Δ., Τσούλης Α.

Τριπλέτα: Κακάνης, Διαμαντής, Αντωνίου