Ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα

Με μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα. η Δημοτική Αρχή, μαθητές, σύλλογοι και φορείς της πόλης τίμησαν με σεβασμό την 44η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου.

Την ομιλία για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου έκανε η μαθήτρια του ΕΠΑΛ Φαρσάλων Αργυράκη Μαρία-Ευαγγελία. Τελετάρχης της εκδήλωσης ήταν ο δημοτικός υπάλληλος κ. Γεώργιος Σκόνδρας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κατάθεση στεφάνων, από τον Δήμο Φαρσάλων, Θεσσαλών Συμπολιτεία, το εργατικό Κέντρο Φαρσάλων, Εμπορικό Σύλλογο, η Αναγέννηση Φαρσάλων, το 1ο Λύκειο, ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος, οι αντιδήμαρχοι  ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τύμπας,  ο Αντιδήμαρχος κ. Μπαμπανίκας  η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κα. Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κα. Δερλός, Δημοτικοί Σύμβουλοι Αρσενόπουλος, Συροπούλου,  εκπρόσωποι του Ε.Κ. του Εμπορικού Συλλόγου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Το απόγευμα σε ξεχωριστή εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου το Συνδικάτο Οικοδόμων και το ΠΑΜΕ τίμησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου με ομιλία του προέδρου του Συλλόγου κ. Απόστολου Αναγνώστου.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων από το Συνδικάτο Οικοδόμων και το ΚΚΕ – ΚΝΕ.