Με Φαρσαλινές συμμετοχές ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής ο 35ος Μαραθώνιος της Αθήνας. Περισσότεροι από 51.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών σε όλους τους αγώνες εξαντλώντας τις συμμετοχές που έφτασαν στο μέγιστο δυνατό αριθμό, αν αναλογιστεί κανείς φυσικά και τις δυνατότητες των εγκαταστάσεων.

Από τους 51.000 δρομείς οι 18.500 δρομείς είχαν δηλώσει συμμετοχή στον «Αυθεντικό» Μαραθώνιο. Η εκκίνηση δόθηκε στις 9 το πρωί, στο Μαραθώνα και οι αθλητές καλούνταν να διασχίσουν 42,195 χιλιόμετρα και να τερματίσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οι αθλητές δρόμου από τα Φάρσαλα, περιγράφουν ως μοναδική εμπειρία την συμμετοχή στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα αγωνίσθηκαν οι εξής αθλητές:

Αγγελόπουλος Νίκος, Μουστάκας Σπύρος, Καψιώχας Άγγελος, Παπαγεωργίου Γιώργος, Ανδρεόπουλος Δημήτρης, Γεροδήμου Όλγα, Ευθυμίου Πανωραία, Αγγελακόπουλος Αντώνης, Καραμπούλας Βασίλης, Μακρυγιάννης, Νταραγιάννης Δημήτρης, Νταραγιάννης Παναγιώτης.

Οι υπόλοιποι δρομείς μετείχαν στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου, τους Αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και τον απογευματινό αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

*Ίσως να υπάρχουν κ.α. αθλητές που να μην το γνωρίζουμε.